maida_20 je napisao/la:JAS je napisao/la:Ma...jednostavno je tako kako sam vec ispricala...
Samo me muci ono, sto stavljaju te marame ako ih vec uvece vade???Da se opravdaju kuci pred roditeljima da su ok, savrsene ili sta vec znam???
E sad jedno pitanje, jesu li svesni roditelji da njihova deca to rade i ako su svesni za to (a verujem da vecinom njih zna da danasnje devojke pricam o onim mladjima, jednostavno nevole da nose marame) zasto onda ih "teraju" da nose to na sebi??(sad ovo teraju sam stavila pod znakom navodnika jer mozda ih i ne teraju al jednostavno tako deluje. Jesu li svesni ti roditelji da njihova deca govore jedno a rade sasvim drugo?)
A znaš kako ja to kažem JAS,svoja kućica,svoja slobodica!
Ne skidaju to one da bi se nekome pravdale nego jednostavno da bi se ugodnije osjećale...
Mislim nemamo pravo da ih osuÄ‘ujemo,to njihova vjera nalaže,da bi na "ulici" bile Å¡to sigurnije...poÅ¡tujem i OK je-a i Å¡ta znam drugacije su,nekako simpatiÄÂne,tajnovite...ima tu neÅ¡to!
daleko bilo da ih ja osudjujem.....postujem bre ja to...no pricam za one druge sto ih osudjuju, a ima mnogo takvih pocevsi od roditelja
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)