Kako plitko razmisljas - plice je nemoguce.vidovita_dzemila je napisao/la:
koja si korist ti bosni i hercegovini kad si u njemaÄÂkoj gdje li si? misliÅ¡ ako ovdje napiÅ¡eÅ¡ patriotski post i staviÅ¡ sliku zastave da si podmirila svoj dug prema bosni?
Da, nije se bolje ni za ocekivati od tebe koja jos ne znas sta znaci zaraditi novac pa dio istog donirati.
Postigli su sto se zna za njihovo postojanje i njihovu jacinu pri udarcu.nemoj mi molim te reći da mi zatvaramo oÄÂi, da nemam pojma Å¡ta se deÅ¡ava. mi smo svjesni svega ali smo svjesni i ÄÂinjenice da se teÅ¡ko može neÅ¡to uraditi. evo ti pokret DOSTA pa Å¡ta su oni postigli osim Å¡to se skupljaju pred zgradama vlade. Å¡ta su postigle sarajlije koje su cipelarile slike naÅ¡ih politiÄÂara? niÅ¡ta
Nemoj da mislis da Vrh uziva znajuci da postoji takav Pokret. Nista se ne desava preko noci, znam ja to, ali, ne treba posustajati i predati se ... ne treba cutati i cekati da svijet rjesava nase probleme.
Treba se dati podrska svakim miroljubivim demonstracijama koje su za boljitak sviju nas u BiH, a ne ismijavati kao sto to cinis ti i par vas.
To Sudski dokazano da je pedofil? gle, nesto ne znam da ješta su uradili sa mutevelijom pedofilom nakon što su ga razotkrili? ništa
Kad li si to ti bila spremna da podrzis ma koju od mojih ideja a da ne probas da se nadmetnes svojim stavom, vec vidjeno.a ti ako imaš neke konkretne ideje kako da onemogućimo realizaciju prudskog sporazuma napiši pa ćemo uraditi nešto![]()
Ako nista drugo, bar si mogla doci na ideju da vijest o plakatiranju postavis kao Vijest, sto bi bilo jako pohvalno od administracije obzirom na veoma dobru posjecenost sajtu, al nisi ... gdje ces ti to, mislim ... mozda i bi al da si se tog dosjetila prije no sto se ja oglasih
![_ballbounce [icon_ballbounce.gif]](./images/smilies/icon_ballbounce.gif)
Bosna i Hercegovina se branila i iz dijaspore, ako nisi znala. Halallosum.
Upuceni dobro znaju sta i dan danas znaci priliv novca od dijaspore ... s posebnim osvrtom na ljetni period (vrijeme godisnjih odmora),
Da li bi tako i pred njim rekla? Bi?nemoj komšića ti
obogatiÅ¡mo se na raÄÂun vas aman
Razocarao bi se u takvu omladinku, kao da gledam.
I, kaze se * obogatismo se*
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
I, ja cu se i vratiti, amin
![[cool. [cool.gif]](./images/smilies/cool.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=6Pj-v47K3Y0