kako znas da nekog voliš???

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
ADMIN_BOL-CHAT.DE

#3 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Slozio bi se s tragacom i dodao

Stanje zaljubljenosti :chuckel: u kojem smo se svi bar jednom u svom zivotu nasli vrlo je slicno stanju u kojem se nalaze osobe zavisne od opojnih supstanci droga :D
Samo sto droga traje vremenski nekoliko sati a zaljubljenost moze da traje nekoliko godina :inlove:
Pa se tu javlja ta tjelesna pozuda :)
ali i osjecaj da vas neko jako privlaci stvaraju od vas zavisnika ljubavi
Kada jedanput dozivite tako nesto, i um i tijelo vas teraju na jos
Tjeraju vas da im obezbjedite jo¹ vecu kolicinu takvih osecanja - uzbudjujucih
podsticajnih
posebnih...
Mozak i srce se jednostavno "zapali" kada ste u prisustvu osobe koja vas neodoljivo seksualno privlaci mnjam
Srce kuca tri puta brze krv se sleti u obraze(poznata crven) a u stomaku se stvara osjecaj leptira i nervoze :P
Eto tada mozes zaljuciti da volis
nadam se da smo ti malo vise mogli pomoci :flower:
Zadnja izmjena: ADMIN_BOL-CHAT.DE, dana/u 06 Mar 2008 17:10, ukupno mijenjano 1 put.

thug
Ucesnik diskusija
Ucesnik diskusija

#4 Post Postao/la thug »

Odlicno objasnjenje!

Biti zaljubljen ne znaci nuzno i voljeti. Biti zaljubljen je odredeno stanje; voljeti je cin. Stanje podnosimo, za cin se odlucujemo.
Noli Turbare Circulos Meos - Ne remetite Moje krugove
slika

Alma_sa
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik
Kontakt:

#5 Post Postao/la Alma_sa »

...jednostvano reèeno, zna¹ kad se to desi...svi smo razlièiti, i to do¾ivljavamo na drugaèije naèine, ali se sla¾em sa prethodnim komentarima...osjetit æe¹ ti to sama...

bosanka100
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#6 Post Postao/la bosanka100 »

Osam znakova da si zatreskan
Prva se zaljubljenost nekom dogodi ranije, nekom kasnije. Neki se èak pitaju hoæe li se ikada zaljubiti? A neki su zaljubljeni, ali to ni ne shvaæaju! Iako se svatko zaljubi na svoj naèin, postoje neki opæeniti pokazatelji koji otkrivaju da je osoba – jednostavno zatreskana!

Veæ je tjedan dana nema u ¹koli, a ti osjeæa¹ ogromnu prazninu...

1. Svako malo razmi¹lja¹ o NJOJ

Naprimjer, upali¹ telku kako bi pogledao svoju omiljenu seriju i odjednom shvati¹ da razmi¹lja¹ o njoj. U duæanu kupuje¹ omiljenu èokoladicu kad na polici ugleda¹ èokoladicu za koju zna¹ da je ona jako voli... Mo¾da te èak i uhvati pomisao da joj je kupi¹ i da¹ kad se ponovno vidite... Kad prolazi¹ pokraj nekih sasvim obiènih mjesta, npr. onog dosadnog kioska koji gleda¹ svaki dan, prisjeti¹ se da si tu stajao s njom i na licu ti zatitra osmijeh...

2. Koncentracija ti nije jaèa strana

Odjednom ti postaje sve te¾e koncentrirati se na neke stvari, npr. na satu u ¹koli, na treningu, u dru¹tvu s frendovima... Osjeæa¹ se kao da ti ne¹to nedostaje u ¾ivotu, malo si smeten i zbunjen. I to ne zato ¹to se nisi dovoljno naspavao!

3. Zbog NJE se osjeæa¹ nekako dobro, vi¹e si zadovoljan sobom, sretniji...

Ovdje ne govorimo o neuzvraæenoj ljubavi, koja mo¾e imati suprotan efekt, veæ o tome kad ti se neka cura sviða, ali nisi siguran koliko. Misli¹ li èesto na nju, zgodna ti je i zbog nje se osjeæa¹ bolje i ima¹ vi¹e samopouzdanja, vjerojatno si zaljubljen! Iako i prijateljica mo¾e imati takav utjecaj na tebe, u tvojim godinama super prijateljica koja ti je istovremeno i super zgodna obièno ne mo¾e ostati samo prijateljica!

Najradije bi je stalno gledao, no to bi bilo malo èudno...
4. Obo¾ava¹ se dru¾iti s NJOM

Veseli¹ se pomisli da æe¹ negdje iæi, jer æe i ona biti tamo. Iako ima¹ dobre prijatelje, odjednom se vi¹e brine¹ hoæe¹ li vidjeti i nju i provesti vrijeme s njom nego sa svojim prijateljima, tj. odjednom ti je dra¾e dru¾iti se s njom nego s njima.

5. Ne gleda¹ toliko druge cure

©kicanje drugih cura i komentiranje s frendovima odjednom ti vi¹e nije takva fora. Kad malo bolje razmisli¹, u tvojoj glavi trenutno je samo jedna cura, ona...

6. Kad razmi¹lja¹ o buduæim dogaðajima, ONA je u glavnoj ulozi

Razmi¹lja¹ o dalekim ljetnim praznicima, o tome kako æe¹ morati vi¹e uèiti i manje izlaziti ili bilo kojim buduæim dogaðajima u svom ¾ivotu, a pri tome se uvijek sjeti¹ nje. 'Ako odem na more, neæu se moæi viðati s njom...', 'Zbog vi¹e obaveza manje æu je viðati...' Ali kad se sjeti¹ da uskoro idete na ¹kolski izlet, neæe ti promaæi èinjenica da ide i ona...

7. ®eli¹ bolje izgledati

Poèinje¹ se vi¹e optereæivati svojim izgledom i razmi¹lja¹ kako bi mogao bolje izgledati, bi li trebao skinuti koju kilicu, oèvrsnuti mi¹iæe, promijeniti zurku... Tvoja sestra odjednom shvaæa da kupaonica ima manje slobodnih termina za nju i da bolje miri¹e¹.

8. Stalo ti je do NJE

Ako èuje¹ da ima nekih problema, ¾eli¹ joj pomoæi. Razmi¹lja¹ o tome kako joj je i najradije bi je utje¹io, a kada malo bolje razmisli¹, i zagrlio. Kada jo¹ bolje razmisli¹, volio bi da se va¹e usne spoje u nezaboravan poljubac – zaista, kako bi bilo ljubiti se s njom?

Ima¹ veæinu ovih znakova? Sad jo¹ samo treba¹ malo hrabrosti. I da ti se konaèno upali lampica – zatreskan si, priznaj to i odluèi hoæe¹ li ne¹to poduzeti. Sretno!

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#7 Post Postao/la belly_dancer »

wow bosanka..odusevljavas me..
sada znam da nisam zatreskana :D
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

kajs
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#8 Post Postao/la kajs »

ja zapjevam samo onu ....

da mi je do nje do njeeee, jos dok je mila :slusa_muziku: :slusa_muziku: :slusa_muziku: :slusa_muziku:
"Jer su naša mjerila drugačija i naša osjećanja dublja i toplija, jer se ne bojimo ni drugih ni drugačijih..."
Musa Ćazim Ćatic ...

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#9 Post Postao/la belly_dancer »

[smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif] [smilie=to funny.gif]
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

beca
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: kako znas da nekog voliš???

#10 Post Postao/la beca »

budis se i zapocinjes dan sa njim u mislima

mislis na njega cijeli dan

kad navece legnes spavati, zaspis sa njim u mislima

spremna si za njega na svaku ludost u zivotu

i kad ti nekad popljuje na to sve sto radis za njega, a tebi jos uvijek stalo do njega, ONDA GA BAS VOLIS, ali onda znas o sebi dvije stvari....VOLIS GA, ALI NISI NORMALNA!!!

JAS
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#11 Post Postao/la JAS »

beca_jovi je napisao/la:budis se i zapocinjes dan sa njim u mislima

mislis na njega cijeli dan

kad navece legnes spavati, zaspis sa njim u mislima

spremna si za njega na svaku ludost u zivotu

i kad ti nekad popljuje na to sve sto radis za njega, a tebi jos uvijek stalo do njega, ONDA GA BAS VOLIS, ali onda znas o sebi dvije stvari....VOLIS GA, ALI NISI NORMALNA!!!

[eusa_clap.gif] [eusa_clap.gif] [eusa_clap.gif]

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#12 Post Postao/la andro »

Kada me upita ;da li me volis i ako odgovorim DA onda znam da volim a ako odgovorim NE onda ne volim [muzikafo1.gif]
slika
slika

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#13 Post Postao/la ra-ja »

To se vidi po mojim gestima...mojim ocima...mom osmjehu...Nista od tog troje nemogu sakriti...

Onaj koga volim...samo on moze znati....

Jer upravo tako ja otkrivam da li on mene voli....

Rijeci su a takvim situacijama suvisne... [smile.gif]

JAS
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#15 Post Postao/la JAS »

Ma i kad je tu pored tebe svaki dan, kad jedva docekas da pogledas njegove oci, kad jednostavno kazes "volim te".... :oops:

Odgovori