al i znas da nikad neces dobiti odgovor na tu temu od mene...
![thumbup [thumbup.gif]](./images/smilies/thumbup.gif)
Jedni će reći Biblija, drugi će reći Kur`an - sve zavisi ko je koje vjere .Mic_Sokoli je napisao/la:Velika debata Biblija ili Kur'an-koje je Bozija rijec?
BROJ1 je napisao/la:tema je bezzze..pa nije takmicenje...svete knjige se ne uporedjuju i nisu za usporedbu...bezzze
Mic_Sokoli je napisao/la:JAS je napisao/la:"Gospodine"...
Diskusija u kojoj su postavljena pravila, pravila koja su prihvacena od strane diskutanta su pravila unutar te prostorije i naravno niko nema pravo da ih krsi....van te prostorije.
E sad kad smo kod srama i podsmevanja....reci ti meni ko njima daje pravo da se smeju i podsmevaju Bozjim recima m???
Ko??
Jel to pokazivanje nekakvog respekta ili dokazivanje ko koliko zna ili nezna, ko je veci strucnjak a ko manji??? I na kraju krajeva nema uporedjenja strucnost govornika sa Bozjim recima!!!
I da, ne brini, poznajem ja dovoljno jezika da shvatim sta se onaj onamo podsmevao i cinicki issmevao!!!
Ponavljam jos jednom.....sramota!!!
Gospod neka ti je na Pomoci.
Zao mi je,sto dajete komentare a niste pogledali video.
molim te procitaj moj post i reci mi slazes li se sa mnomJAS je napisao/la:Mic_Sokoli je napisao/la:JAS je napisao/la:"Gospodine"...
Diskusija u kojoj su postavljena pravila, pravila koja su prihvacena od strane diskutanta su pravila unutar te prostorije i naravno niko nema pravo da ih krsi....van te prostorije.
E sad kad smo kod srama i podsmevanja....reci ti meni ko njima daje pravo da se smeju i podsmevaju Bozjim recima m???
Ko??
Jel to pokazivanje nekakvog respekta ili dokazivanje ko koliko zna ili nezna, ko je veci strucnjak a ko manji??? I na kraju krajeva nema uporedjenja strucnost govornika sa Bozjim recima!!!
I da, ne brini, poznajem ja dovoljno jezika da shvatim sta se onaj onamo podsmevao i cinicki issmevao!!!
Ponavljam jos jednom.....sramota!!!
Gospod neka ti je na Pomoci.
Zao mi je,sto dajete komentare a niste pogledali video.
Zadrzi ti ovakve komentare za sebe, dal ce meni Gospod pomoci ili nece nece sigurno tebe pitati...
I da....jesam u celosti pogledala sve i sve delove tako da ovaj tvoj koemntar je izlisan.
Ostajem pri tome da je sramota velika da se neko issmejava Bozjim Recima!!!
Ra-Ja je napisao/la:Dvije svete knjige koje treba postovati...ali na prvom mjestu treba obadvije znati procitati i razumjeti. nista nemjenjati ..Posto su tako davno napisane...prilikom citanja ukljuciti svoj razum dodati da je to davno bilo i bilo moguce...i dali se to u sadasnje vrijeme moze primjeniti....
Svete knjige kojima se ja licno poklanjam..kao necemu svetom....
Imala sam u rukama i bibliju kao i Kur an..nisam ih procitala jer su teske za razumjevanje meni....
Sve sto znam o bilo kojoj vjeri je proizvod stecen slusanjem drugih osoba..pa ja uzmeme ono sto smatram da je normalno u domenu danasnjeg vremena i mjesta zivljenja..Nevjerovatno kako osjetim da su ljudi neke stvari sami proizveli dodali izvan dometa tih dviju svetih knjiga......![]()
Svakom svacije , a meni moje misljenje....