Film je jako dobar , malo prije ga gledao
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
pa to su noviji filmovi koji su se meni najviÅ¡e dopali i koje ja preporuÄÂampapaya je napisao/la:ne mislim najomiljenije filmove, vec da se preporuce noviji,s a kratkim sadrzajom i ako je moguce i Trailerommickey je napisao/la:ova tema već ima ako se ne varam
this is england, control, the damned united i somers town
ajme meni ja sam išo u kino na matineju prošli tjedan prikazivalo se cijelu noć francuski novi val prikazivali su Last Year at Marienbad, Jules and Jim, Hiroshima mon amour, Breathless i The 400 Blows. a ujutro kad je završilo su poslužili kroasantepapaya je napisao/la:Francuske filmove sam tek pocela sa 30 godina da gledam, engleske sa 25. A koji su genijalci tek sad znam.
Svidja mi se tvoj prvi predlog, zanr je koji volim ali koji me zaprepascuje. Cini mi se da se dosta orijentisao po American History X. Ima onda i jedan slican, o huliganima u Engleskoj, igra predobar Edward Furlong glavnu ulogu
mickey je napisao/la:gomorrah brutalan, snažan, najbolji film prošle godine po meni
morate ga pogledat da biste vjerovali teško ga za opisat
baš tajdiisaaa je napisao/la:mickey je napisao/la:gomorrah brutalan, snažan, najbolji film prošle godine po meni
morate ga pogledat da biste vjerovali teško ga za opisat
jel to onaj o mafiji talijanskoj cini mi se