ali da bas razmislite...u prvi mah cete pomisliti da znate odgovor i odmah poceti tipkati...
doduse, uvjerena sam da znam vecinu odgovora, ali mozda ova tema pojedine navede na razmisljanje...
Da li ste osoba koja vise voli da zna sta neko drugi o njemu misli, pa cak to znacilo da vas negativno na jedan nacin okarakrerise, jel to bolje ili da vam stalno upucuje komplimente, puse, ovo ono....Iskritikovana ovih dana, mozda malo i previse da iznosim svoj zivot tu i vise nego sto je potrebno, ostah ista pa cu napisati sljedece...U zadnja 24 sata tri su mi osobe rekle da se stalno nesto ljutim na forumu /opet ja o svom zivotu, ali poenta ce biti jasna/....ja sam samo iskrena i govorim ono sto mislim, uvjerena sam da mnoge ovdje stosta zaboli i naljuti, ali sute, i prave se raja sa svakim...MISLITE LI VI TAKO?
Ako sam iskreno rekla dragoj osobi ono sto mi smeta sa njene strane, da li se ta osoba trebala naljutiti...PA LJUDI, NAJLAKSE SE CMAKATI I UPUCIVATI KOMPLIMENTE TO SVI MOZEMO, ZAR NE....Ne moze biti da se svi u svemu slazemo, ali zasto bismo se pravili onim sto nismo...I onda jos saznam da se prica okolo da sam osoba koje se treba cuvati
![[eusa_wall [eusa_wall.gif]](./images/smilies/eusa_wall.gif)
moje je misljenje sljedece treba se cuvati onih koji vam upucuju komplimente, koji odgovaraju sa da na svaku vasu recenicu, ja sam osoba koja ne da na sebe, ali takodjer nikada ne bih ucinila drugome ono sto ne zelim da neko ucini meni....
nadam se da sam bila jasna u uvodu, ako nisam popravicu to, jednostavno i ocito je da se ja ne uklapam u neke uzuse...