04 Aprila 2009 u samitu koji se odrzao u Strasburg-Kehl, Alabnija i Hrvatska su postale punopravne clanice NATO-a.
Istina, meni je radovao mnogo clanjenje i Hrvatske ali narocito Albanije.
Cestitam i Albaniji i Hrvatskoj.

Ti kao strani turist , iz neke daleke zapadne države ,............... želiÅ¡ ići kao turist u neku državu ,.......... a kad ÄÂujeÅ¡ da je ta država NATO ÄÂlanica , nekako se sigurnije osjećaÅ¡ .vidovita_dzemila je napisao/la:ÄÂestitke i od mene mada ne znam Å¡ta to sve znaÄÂi Å¡ta je taj nato pakt. normalno da sam ÄÂula za to udruženje zemalja ali ne razumijem o ÄÂemu se radi
vidovita_dzemila je napisao/la:ÄÂestitke i od mene mada ne znam Å¡ta to sve znaÄÂi Å¡ta je taj nato pakt. normalno da sam ÄÂula za to udruženje zemalja ali ne razumijem o ÄÂemu se radi
pa ako treba da se spasi neduzan narod od totalnog unistenja ili masakriranje neduznih civila...sto da ne...ja sam siguran da si i ti za to...cak mislim da bi ti rado vozila jedan avion u takvim slucajevimapapaya je napisao/la:sad i oni mogu da bombarduju
papaya je napisao/la:sad i oni mogu da bombarduju
Partija DIE GRÜNEN ....koje licemjestvo, ali necu o tome
ova joÅ¡ i ÄÂestitavidovita_dzemila je napisao/la:ÄÂestitke i od mene mada ne znam Å¡ta to sve znaÄÂi Å¡ta je taj nato pakt. normalno da sam ÄÂula za to udruženje zemalja ali ne razumijem o ÄÂemu se radi