![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Kosovo dobilo ,.......................
Kosovo dobilo ,.......................
svoju vojsku ,..................... hajmo Mic, reci nešto ![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
![[evojele9 [evojele9.gif]](./images/smilies/evojele9.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Re: Kosovo dobilo ,.......................
Ja mislio da ćeÅ¡ ti otvoriti temu al haman sve mene ÄÂeka , ha ![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Nek im je sa srećom i nikad ne trebali oružje upotrebljavati.
Nadam se da je mnogima jasno o ÄÂemu sam ja pisao u vezi Palestine. Nema države ako nema osnovnih institucija.
PolitiÄÂko vodstvo ako nema sve sreÄ‘ene državne institucije ( Å¡kolstvo , sudstvo , zdravstvo , policija, vojska ,....... ) treba onda proglasiti kapitulaciju i prepustiti se sudbini .
Sretno još jednom.
Nadam se da je mnogima jasno o ÄÂemu sam ja pisao u vezi Palestine. Nema države ako nema osnovnih institucija.
PolitiÄÂko vodstvo ako nema sve sreÄ‘ene državne institucije ( Å¡kolstvo , sudstvo , zdravstvo , policija, vojska ,....... ) treba onda proglasiti kapitulaciju i prepustiti se sudbini .
Sretno još jednom.

Mic_Sokoli je napisao/la:Radujem se naravno..............
Rofft Kosova rofft populli Shqiptar.............
http://de.youtube.com/watch?v=2SD00Acg- ... annel_page
samo nam jos mornarica fali .....
heheheh....e da, ajd sta cekate?
E vala ima da pocekaju malo....hehehe, sta je bre sve nivno...hahaha
, samo kosovo je nivno(kolko tolko)
![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
ne znam kako ovaj zadnji post ima veze s kosovskom vojskom
cestitam Kosovu sto postaju prava drzava sa svim institucijama potrebnim za svoj opstanak, ali podrzavam mrki62 i njegovo misljenje...dabogda im nikad ne trebala
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
cestitam Kosovu sto postaju prava drzava sa svim institucijama potrebnim za svoj opstanak, ali podrzavam mrki62 i njegovo misljenje...dabogda im nikad ne trebala
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

Baustelac je napisao/la:JAS je napisao/la:E vala ima da pocekaju malo....hehehe, sta je bre sve nivno...hahaha, samo kosovo je nivno(kolko tolko)
i pola Makedonije
hehehehee....e jesam se dobro nasmejala....za to ima da pocekas malo!!!!hehehehe