Ovako nesto me zanima
Recimo ozenili ste se, zena bila vitka, tanana...ali s vremenom nekoliko poroda, malo se opustila i podosta udebljala, vise vas ne privlaÄÂi kao nekada, cak pocinjete bacati oko na druge zene....znate da nije u redu, volite je, ipak vam je izrodila djecu, sjajna je majka, dobra domacica, fino kuha....ali vi biste voljeli da ima jedno 10-tak, 15-tak kila manje
kako joj to saopstiti, kako joj objasniti da je to mozda presudno za vas brak, dali ostaviti da bude takva i samo cekati trenutak i priliku za drugu, dali joj nekako diplomatski saopstiti da se zapustila i ocekivati neke njene poteze....
mislim da je ipak vazno da se u braku ne zapustimo skroz, da se trudimo biti zanimljive suprugu (a i radi sebe)
moje misljanje je...da bi je trebalo potaknuti tako da zajedno odu na fitnes ili da zajedno obavljaju neke aktivnosti za skidanje kilaze :mrgreen: ( ne mislim na ono sto muski misle)
svakako reci ali fino i pristojno
sta vi mislite, dali bi vam smetalo da vam se supruga toliko udeblja, dali biste joj skrenuli paznju...ili mudro sutili...i mutili?
Zena mi se udebljala
Zena mi se udebljala
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
Make my day!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Re: Zena mi se udebljala
meni je stvarno bezveze kad se jedan od partnera u braku opusti tj zapusti i ne drzi vise do izgleda kao nekad. ono u smislu osvojio/la je/ga i to je to. posto licno drzim do sebe po tom pitanju, zahtjevam to i od druge strane. nemam ja tu sta durati i folirati, nego odmah u bubreg i govoto :mrgreen: a sto se tice gledanja u druge zeMske dok sam u vezi/braku, sasvim normalno. nema tu nista lose. to ne mijenja nista da samo nju volim i zelim 
znaci - samo gledati, ne dirati!

znaci - samo gledati, ne dirati!

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
heheheheeh. pa sta fali?! kako ne uzivati u ljepotama :mrgreen: pa nemam ja nista protiv i da ona gleda druge. ista pravila za oboje.
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
slobodno. samo sto mene svaki pogled skoro zivota kosta
odosmo u off

odosmo u off

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
pa dobro. njima covjek nema ni sta reci, kad su u istoj kategoriji
drugi put, baklavu u ruku i zeta u po celenke
takve stvari se rjesavaju u 4 oka, bas kao sto si i rekla! kako mi je to bezveze kad jedan partner drugog ponizava ili isfurava pred drugima

![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
drugi put, baklavu u ruku i zeta u po celenke

takve stvari se rjesavaju u 4 oka, bas kao sto si i rekla! kako mi je to bezveze kad jedan partner drugog ponizava ili isfurava pred drugima

![[Real mad.gi [Real mad.gif]](./images/smilies/Real%20mad.gif)

- paparaci
- Velicanstvo Foruma
za svoje dobro neka se promijeni po tom pitanju
![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)

![[icon_chuckel [icon_chuckel.gif]](./images/smilies/icon_chuckel.gif)
Ona dobrica a ti Ä‘avo pravi ,........... jadan je tvoj ÄÂojk, kad se udaÅ¡vidovita_dzemila je napisao/la:a može mu biti jer je sestra teÅ¡ka dobrica pa podnosi sve

Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!