Zena mi se udebljala

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Zena mi se udebljala

#1 Post Postao/la sabinax »

Ovako nesto me zanima
Recimo ozenili ste se, zena bila vitka, tanana...ali s vremenom nekoliko poroda, malo se opustila i podosta udebljala, vise vas ne privlači kao nekada, cak pocinjete bacati oko na druge zene....znate da nije u redu, volite je, ipak vam je izrodila djecu, sjajna je majka, dobra domacica, fino kuha....ali vi biste voljeli da ima jedno 10-tak, 15-tak kila manje
kako joj to saopstiti, kako joj objasniti da je to mozda presudno za vas brak, dali ostaviti da bude takva i samo cekati trenutak i priliku za drugu, dali joj nekako diplomatski saopstiti da se zapustila i ocekivati neke njene poteze....
mislim da je ipak vazno da se u braku ne zapustimo skroz, da se trudimo biti zanimljive suprugu (a i radi sebe)
moje misljanje je...da bi je trebalo potaknuti tako da zajedno odu na fitnes ili da zajedno obavljaju neke aktivnosti za skidanje kilaze :mrgreen: ( ne mislim na ono sto muski misle)
svakako reci ali fino i pristojno
sta vi mislite, dali bi vam smetalo da vam se supruga toliko udeblja, dali biste joj skrenuli paznju...ili mudro sutili...i mutili?
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Zena mi se udebljala

#5 Post Postao/la paparaci »

meni je stvarno bezveze kad se jedan od partnera u braku opusti tj zapusti i ne drzi vise do izgleda kao nekad. ono u smislu osvojio/la je/ga i to je to. posto licno drzim do sebe po tom pitanju, zahtjevam to i od druge strane. nemam ja tu sta durati i folirati, nego odmah u bubreg i govoto :mrgreen: a sto se tice gledanja u druge zeMske dok sam u vezi/braku, sasvim normalno. nema tu nista lose. to ne mijenja nista da samo nju volim i zelim ;)

znaci - samo gledati, ne dirati! :P :lol:

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#7 Post Postao/la paparaci »

heheheheeh. pa sta fali?! kako ne uzivati u ljepotama :mrgreen: pa nemam ja nista protiv i da ona gleda druge. ista pravila za oboje.

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#9 Post Postao/la paparaci »

slobodno. samo sto mene svaki pogled skoro zivota kosta :D :lol:

odosmo u off :lol:

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#12 Post Postao/la paparaci »

pa dobro. njima covjek nema ni sta reci, kad su u istoj kategoriji [laugh.gif]

drugi put, baklavu u ruku i zeta u po celenke :!: :lol:
takve stvari se rjesavaju u 4 oka, bas kao sto si i rekla! kako mi je to bezveze kad jedan partner drugog ponizava ili isfurava pred drugima :!: [Real mad.gif] :evil:

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#14 Post Postao/la paparaci »

za svoje dobro neka se promijeni po tom pitanju :!: [icon_chuckel.gif]

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#15 Post Postao/la mrki62 »

vidovita_dzemila je napisao/la:a može mu biti jer je sestra teška dobrica pa podnosi sve
Ona dobrica a ti đavo pravi ,........... jadan je tvoj čojk, kad se udaš :lol:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

Odgovori