Zene oprez
Zenama koje konzumiraju previse kafe mogle bi se smanjiti grudi,
pokazali su rezultati nove svedske studije.
Oko polovine zena u svijetu ima gen koji povezuje rast grudi s ispijanjem kave, prenose tamosnji mediji

Tocno tako, ja kako malo pijem trebala bih imati peticu....ali nemam :mrgreen:hypnose je napisao/la:E pa da je to istina ja ih nebi imala nikako, koliko kafa popijem dnevno ,ubjedena sam da su se zeznuli u svojim istrazivanjima
:mrgreen:maida_20 je napisao/la:A bosanke su poznate po ispijanu kafa...ne znam jeli nas ko nadmasio!![]()
Pa onda to da kafa smanjuje grudi odbijam vjerovati ... inace bi sve bosanke bile skoro pa bez gruuudi!
ajd zivjela IM_ex,da mi nazdravimo kaficomIM_ex je napisao/la::mrgreen:maida_20 je napisao/la:A bosanke su poznate po ispijanu kafa...ne znam jeli nas ko nadmasio!![]()
Pa onda to da kafa smanjuje grudi odbijam vjerovati ... inace bi sve bosanke bile skoro pa bez gruuudi!
:mrgreen: (pljescem)
Ima nas dovoljno izjasnjenih za demant :mrgreen: dakle, moja poruka istim bi bila:
svedjani, to sto niste upoznati o bosankama je neoprostivo ... sjedite i uzivajte u neuspjelom studiju - ne zadovoljavate. :mrgreen:
(srrrRRRk)
ako brines zbog grudialyssa_27 je napisao/la:hahahaha @maida![]()
![]()
![]()
ja ne pijem kafu, ali nisam nishta ni propustila kako vidim