Specifično,posebno odijevanje!

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Specifično,posebno odijevanje!

#1 Post Postao/la maida_20 »

Kakvo je vase misljene o osobama koje imaju svoj poooseban stil odijevanja i koji se po tome razlikuju od vecine ljudi?

Mozda ce neko reci da se takvi ljudi zele previse isticati,da su optereceni...a neko ce pomisliti:"Vidi onoga ,ko s Marsa pao!"

Meni licno je to cool 8) ...ako nije neko pretjeravanje...
Originalnost...ja sam za! :)

Sta vi kazete,furate li vi neki svoj stil?

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#2 Post Postao/la sabinax »

vec sam jednom o ovoj temi pricala, prvenstveno mi je kod osobe vazno da ima svoj stil, izgraden samo svojom mastom, mrzim onu pomodnost "Sta je u modi" ili curice koje sve jedna navlas isto izgledaju, ko roboti, ja sam nekad bila velika avangarda u oblacenju, zelene traperice isflekane varekinom, tatine siroke kosulje i kaputi do poda, kozne jakne, kosa u boji, tri nausnice na uhu...i danas kad vidim neku curu otkaceno obucenu, divim joj se jer nosi ono sto joj se svida a ne pada u kalupe mode
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

zapisnicar
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#3 Post Postao/la zapisnicar »

sabinaX je napisao/la:vec sam jednom o ovoj temi pricala, prvenstveno mi je kod osobe vazno da ima svoj stil, izgraden samo svojom mastom, mrzim onu pomodnost "Sta je u modi" ili curice koje sve jedna navlas isto izgledaju, ko roboti, ja sam nekad bila velika avangarda u oblacenju, zelene traperice isflekane varekinom, tatine siroke kosulje i kaputi do poda, kozne jakne, kosa u boji, tri nausnice na uhu...i danas kad vidim neku curu otkaceno obucenu, divim joj se jer nosi ono sto joj se svida a ne pada u kalupe mode
Sabina draga, imas li jednu fotku u toj garderobi? :)

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#4 Post Postao/la sabinax »

nemam, ali kad nabavim scaner moglo bi se naci :D
slika Make my day!

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#5 Post Postao/la maida_20 »

sabinaX je napisao/la:nemam, ali kad nabavim scaner moglo bi se naci :D

uhhh koja steta bino...ajd brzo nabavi taj skener... :D

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#6 Post Postao/la sabinax »

Ej ima jedna cura blizu Larinog bivseg vrtica, ej cura nosi haljinu ko krinolinu crne haljine do poda s onim sirokim dole, meni je ko iz kazalista, ali sve ostalo ukraseno cipkom......cura mi je mrak (svida mi se to)
slika Make my day!

zapisnicar
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#7 Post Postao/la zapisnicar »

sabinaX je napisao/la:nemam, ali kad nabavim scaner moglo bi se naci :D
Bino, tad mi obavezno salji. :)

Stil oblacenja je stavr svacijega ukusa, a o ukusima, slozit cete se, se ne raspravlja

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#10 Post Postao/la maida_20 »

Uh svaka vam cast Bino,Papaya :D
Bas ste ORIGINALNE.... =D>

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#11 Post Postao/la sabinax »

a ja se nasmijah neki dan ... vezano uz ove majice (dukserice) ... i na majici pise Michigen 23, a frajer veli: "Uh sto volim ove s brojevima" :D
E necu je vise obuci 8)
slika Make my day!

zapisnicar
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#12 Post Postao/la zapisnicar »

sabinaX je napisao/la:a ja se nasmijah neki dan ... vezano uz ove majice (dukserice) ... i na majici pise Michigen 23, a frajer veli: "Uh sto volim ove s brojevima" :D
E necu je vise obuci 8)
pa i ja volim te s brojevima? :)

Neki dan vidim tipa sa majicom na kojoj pise: Nisam ginekolog, ali mogu pogledati

:) :) :)

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#13 Post Postao/la maida_20 »

Evo bas jutros sam srela u gradu,dva blizanca,totalno su otkaceno odjeveni....
Prvo sto primjetis na njima je cuperak pink boje koji pada skoro do ramena i onako treska se dok hodaju :lol: ...a kosa im jako kratka...
Fazon je sto svake sedmice mijenjaju boju tog cuperka :D
A na nogama nose dva para razlicitih patika-jedan od njih dvije razlicte,drugi iste takve...da hodaju sami za sebe ne bi bila furka,ali ovako kada su zajedno,stvarno je strava... :D

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#14 Post Postao/la im_ex »

Nista me vise ne moze iznenaditi , pa tako ni svakorazni stilovi.

Vazim za zenu zrelije dobi (jesam li bas zrela, postedi me komentara, pliZ :D ) i volim originalnost.
Kad planirah poci u moju BiH, nagovijestih vam (Bino, bar ti se moras sjecati) da cu, obavezno, promijeniti friz, ali, nesto po mom zamisljenom fazonu a ne nikakako da sam isti fazon zapazila kao trend, ma joK :baa:
To i ucinih.
Eh, sad ... uslijedili su komplimenti, do, kojih mi, vjeruj, nije posebno stalo, jer, sem divljenja, u mnogima, obavezno osjetim pozadinu koja bi se mogla tumaciti kao: "ova ne bira nacina kako se odrzati", a meni, hich_haber - zadovoljna sam i ovaj imidz ima da furam duzi period.
Da, pomenula sam vec i siroku, crnu, koznu "naruknicu", radjenu po narudzbi a koje nema u prodaji.
Kad sam iz radnje izasla s njom na ruci, osjecala sam se mochno, tim vise sto imadoh osjecaj da mi svako bulji u ruku :D
Inace, glavna mi je SMB ... hlace sa obavezno vise dzepova od 2, ako vec nisam u bijelom, crnom il ... ma dal ima il :lol: ... moguce, kad su slavlja u pitanju. :D
Kuda idu ljudi kao ja ...

Odgovori