i da za njuh bude naj lijepsi prsten i nezaboravan dan...

hajd pa dobaci koju ideju i za mene.. Trebam i ja to uskoro raditi..ba_to je napisao/la:Znaci da ja planiram da to bude nezaboravan dan za mene i za nju pogotovo a da zaboravim na sve i na glupa pravila,tako ce i biti sta sam smislio to bi trebalo da se snimi za film.Hvala svima a i tebi lafe ha ha ha..........
Docekala siekranka1 je napisao/la:BijesanPuz je napisao/la:hajd pa dobaci koju ideju i za mene.. Trebam i ja to uskoro raditi..ba_to je napisao/la:Znaci da ja planiram da to bude nezaboravan dan za mene i za nju pogotovo a da zaboravim na sve i na glupa pravila,tako ce i biti sta sam smislio to bi trebalo da se snimi za film.Hvala svima a i tebi lafe ha ha ha..........
u svakom slucaju sretno ti... i da budes sretan sa svojom voljenom.
:inlove: samo sam te cekala na ovoj temi :inlove: =D>
To je jos tako u Holandiji, u ostalom svijetu... dajem pravo vidovitojEdeLa67_ je napisao/la:Tako je. =D>vidovita_dzemila je napisao/la:ja koliko znam zaruènièki prsten nosi samo djevojka i on je sa dragim kamenom, a ovaj za vjenèanje je vera ili burma. njega nosi oboje. ako æe¹ mene poslu¹ati kupi prsten od bijelog zlata sa malim kamenèiæem jer ¾uto zlato nije odavno in![]()
Samo za bijelo zlatno neznam Dzemka, i zuto je in, uvijek bilo i ostalo