Da se meni to nedaj boze desi, postoji samo jedno rijesenje.. Razlaz..
pod 1. Varala ga je...
pod 2. djete nije njegovo
pod 3 lagala ga je 10 godina...
Tu sa njene strane nema ni ljubavi ni postenja... Bez obzira kako se i na koji nacin desila ta prevara nema opravdanja..
Kako pomoci ???!!!
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
:huh:
Jako nezgodna uloga u kojoj si.
Mislim da je najbolje i da ostanes rame za plakanje i dobar sagovornik i njoj i njemu dokle god osjetis da to trebaju od tebe.
Nesto najgore je stati iskljucivo samo na jednu stranu u slicnim situacijama ... prijatelj se poznaje kad je nagore a ti i ostani NJIHOV prijatelj.
Ma kakav ishod da uslijedi ... neces zazaliti zbog svoje uloge pa i u slucaju da se rijese na razvod braka, ostani i dalje prijatelj i njemu i njoj.
Najbolje je.
Jako nezgodna uloga u kojoj si.
Mislim da je najbolje i da ostanes rame za plakanje i dobar sagovornik i njoj i njemu dokle god osjetis da to trebaju od tebe.
Nesto najgore je stati iskljucivo samo na jednu stranu u slicnim situacijama ... prijatelj se poznaje kad je nagore a ti i ostani NJIHOV prijatelj.
Ma kakav ishod da uslijedi ... neces zazaliti zbog svoje uloge pa i u slucaju da se rijese na razvod braka, ostani i dalje prijatelj i njemu i njoj.
Najbolje je.
Kuda idu ljudi kao ja ...
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
papaya je napisao/la:Ja bas razmisljam...kako je mogla 10 godina da zivi sa tim?
Kakav je to karakter?
Vise nego zalostno za cijelu tu porodicu.
upravo je i to problem.. sto je toliko vremena skrivala.. i upravo zbog toga za mene bi bilo jedino moguce rijesenje razlaz svako na svoju stranu...
:-k
It's nice to be important but is more important to be nice!
Zivot je samo crtica izmedju dva datuma na nadgrobnoj ploci
- im_ex
- Velicanstvo Foruma
A mozda ni ona do tad nije znala da tom djetetu nije bioloski otac njen muz :-kBijesanPuz je napisao/la:papaya je napisao/la:Ja bas razmisljam...kako je mogla 10 godina da zivi sa tim?
Kakav je to karakter?
upravo je i to problem.. sto je toliko vremena skrivala.. i upravo zbog toga za mene bi bilo jedino moguce rijesenje razlaz svako na svoju stranu...
Kuda idu ljudi kao ja ...
- Bijesanpuz
- Zvijezda na usponu
IM_ex je napisao/la:A mozda ni ona do tad nije znala da tom djetetu nije bioloski otac njen muz :-kBijesanPuz je napisao/la:papaya je napisao/la:Ja bas razmisljam...kako je mogla 10 godina da zivi sa tim?
Kakav je to karakter?
a da ono slucajno joj neko napravio dijete...
NE volim kad zena vara a onda svi okrecu kao da je ona zrtva....
Da je rijec o tome da je on imao negdje dijete svi bi ga napali odma...
It's nice to be important but is more important to be nice!