Moja pustinja je prava pustinja, vrlo vrela, bez imalo hladovine...pjesak i przi na sve strane....kocka je povelika spuzva cca 2x2 metra napunjena vodom, bez mogucnosti da presusi...uvijek se puni odozdo, ne znam kako, ali uvijek je mokra puna vode...mekana je prava spuzva kao morska spuzva ali oblika kocke za èovjece ne ljuti se...iste je boje kao i pjiesak (znaci boje su prirodne...bez)...ljestve su polozene na tlo...jednim krajem naslonjene na spuzvu a drugim na pijesak...one su prirodne boje drveta...svijetlo sirovo drvo, starinske su, neobradenih rubova ali su ispravne u potpunosti, ne fali im nijedna precka...konj je mrsav, vide mu se rebra, mislim da je ¾edan...stao je ispred ljestava koje su polozene na pijesak i mislim da treba krenuti po ljestvama da bi se napio vode...bijele je boje, lici mi na cistokrvnog arapskog konja...ali vrlo izgladnjen i zapusten...mislim da mu je kocka jedini nacin da prezivi...
Pa evo Dragice...da te vidim
Ps.Dragice, podebljaj ili nakosi slova teksta koji objasnjava igru, da se ljudi ne prepadnu duzine teksta