Psihotest

Diskusija po pitanju filozofije svijesti, logike, metafizike, kao i raznih teoloskih osnova i psiholoskih teorija.

Odgovori
Poruka
Autor/ica
sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#2 Post Postao/la sabinax »

Evo mene, na brzaka,zanimljivo mi ovo pa sam se pobojala da ce potonuti

Moja pustinja je prava pustinja, vrlo vrela, bez imalo hladovine...pjesak i przi na sve strane....kocka je povelika spuzva cca 2x2 metra napunjena vodom, bez mogucnosti da presusi...uvijek se puni odozdo, ne znam kako, ali uvijek je mokra puna vode...mekana je prava spuzva kao morska spuzva ali oblika kocke za èovjece ne ljuti se...iste je boje kao i pjiesak (znaci boje su prirodne...bez)...ljestve su polozene na tlo...jednim krajem naslonjene na spuzvu a drugim na pijesak...one su prirodne boje drveta...svijetlo sirovo drvo, starinske su, neobradenih rubova ali su ispravne u potpunosti, ne fali im nijedna precka...konj je mrsav, vide mu se rebra, mislim da je ¾edan...stao je ispred ljestava koje su polozene na pijesak i mislim da treba krenuti po ljestvama da bi se napio vode...bijele je boje, lici mi na cistokrvnog arapskog konja...ali vrlo izgladnjen i zapusten...mislim da mu je kocka jedini nacin da prezivi...
Pa evo Dragice...da te vidim
Ps.Dragice, podebljaj ili nakosi slova teksta koji objasnjava igru, da se ljudi ne prepadnu duzine teksta 8)
Kad ti zivot donese limune, uzmi tekilu i sol i nazovi me
slika Make my day!

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#3 Post Postao/la paparaci »

hajd da i ja vidim koji sam psihopata :D

moja kocka je velicine manje kuce. zaoblicena je i nema coskova. od cokolade je i sva se topi tj. buklja na toj zegi. ja poguzija sve joj se vise priblizavam i jedva cekam da je okusim :lol: merdevine su sa strane naslonjene na nju. sezu skoro do vrha. drvene su, vec koristene. onako znatizeljan da vidim kako odozgo izgleda, penjem se na njih. onako na toj visini uzivam u pogledu u daljinu, koji mi se nudi. tako vidim i konja kako dolazi. crn k'o noc. dlaka mu se sjaji. prelijep. kad mi se priblizio, pitam ga sta ima, kako je :lol: i da i on okusi kocku. vidim ja on je nesto uznemiren, kao da mi zeli nesto reci. najednom osjecam neki povjetarac. okrenem se, kad oluja se blizi. tad sam jos jednom obliznuo kocku i sa merdavina se popeo na konja i odjahao sam. bilo mi je drago sto sam se tako dobro i slatko omrsio. nije mi uopste zao sto ce oluja sve to da unisti(kocku i merdavine).

dakle, Dragice, da cujem :)

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#6 Post Postao/la sabinax »

Hehhhhe...Dragice, hvala na trudu...puno ti napisa o meni, ima tu dosta istine....hvala, fora test, da mi je znati kako izvlacis te podatke...
Vjerojatno pustinja, kocka, ljestve i konj...predstavljaju neke stvari u zivotu
U svakom slucaju si se potrudila
Thx :wave:
slika Make my day!

sabinax
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#8 Post Postao/la sabinax »

Ma vidis da se i ti znas poigrati....to ti je kao ono kada ti neka zena gleda u salicu kave...ja vidim samo mrlje....a ona naprica kojesta, bitna je masta...toga ti ne nedostaje Drage ;)
slika Make my day!

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#9 Post Postao/la paparaci »

iskreno receno, nisam bas sve shvatio sto si napisala. djelom je istinito ali dosta toga i nije tacno. u svakom slucaju, tebi svaka cast na trudu!
puno pozdrava od "zlocestog psihopate" :lol:

idemo dalje sad. sta je sa ostalima?! hajd raja, ne budite leni :P

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#12 Post Postao/la paparaci »

Dragica je napisao/la:Naravno da nije tacno,a sta nije bas :) ,bas tacno... :-k
npr. ovo:
"znas da uziva¹ u zivotu cak i po cijenu prijateljstva i svoje licnosti
gubim sve ali zene,zene,eh te zene".

ako bi to mogla malo pojasniti....

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#14 Post Postao/la paparaci »

hvala ti na pojasnjenju. pa mogu ti reci da si dobro ovo rekla =D> samo sam opet ostao zbunjen i to pri kraju gdje govoris kako ljubav shvatam kao tackice sa x-ovima. hahaha. svaki put me uspijes ostaviti u novom neznanju :lol: cestitam ;)

znas ono...
verujeeem u ljuubaaav za njuu dajeeeem sveeeeEEeeEeee
iii suuzeee i vinooo ispijaam zboog njeeEEeeeee :chuckel:

Odgovori