Ljubavni problemi

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

Ljubavni problemi

#1 Post Postao/la belly_dancer »

Evo me danas nesta ponukalo da sastavim ovu temu..
Ovo je tema za svu raju koja zeli pomoc u rjesavanju nekih problema..na neki zrel nacin..

Vec smo pisali o stvarima koje uzburkavaju nase veze i tako,a mene sad zanima dal neko zna kako to il izbjec (a da nekom ne lizes dupe-prostite na izrazu) ili makar rijesit :)

Danas mi se desilo to da je moj momak dosao nekako do jednog decka s kim sam izlazila jedno vrijeme-prije nego li smo ja i on zavrsili skupa i brizan poceo "sumnjati" u moju vjernost.Neznam ni sama kako sam to mogla izbjec,ali zar nije logicno da ako sam 24 sata na dan uz njeg da nema teoretske sanse da sam ga prevarila ili tako nesta??
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

Re: Ljubavni problemi

#2 Post Postao/la mel_79 »

belly_dancer je napisao/la:Evo me danas nesta ponukalo da sastavim ovu temu..
Ovo je tema za svu raju koja zeli pomoc u rjesavanju nekih problema..na neki zrel nacin..

Vec smo pisali o stvarima koje uzburkavaju nase veze i tako,a mene sad zanima dal neko zna kako to il izbjec (a da nekom ne lizes dupe-prostite na izrazu) ili makar rijesit :)

Danas mi se desilo to da je moj momak dosao nekako do jednog decka s kim sam izlazila jedno vrijeme-prije nego li smo ja i on zavrsili skupa i brizan poceo "sumnjati" u moju vjernost.Neznam ni sama kako sam to mogla izbjec,ali zar nije logicno da ako sam 24 sata na dan uz njeg da nema teoretske sanse da sam ga prevarila ili tako nesta??
Da razumijem dobro " Du bist mit diesem Jungen ausgegangen bevor du mit deinem jetztigem Freund zusammen warst" oder?

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#3 Post Postao/la Danielle »

belly ,nadji ti drugog taj vec davi :D

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#4 Post Postao/la belly_dancer »

Mel_79 je napisao/la: Da razumijem dobro " Du bist mit diesem Jungen ausgegangen bevor du mit deinem jetztigem Freund zusammen warst" oder?
ja,bevor..
ma danielle nije samo rijec o meni ima masa takih slucajeva..

a nedavi tolko,...samo mi je trn u guzici..ali ga volim i nedam ga bas tako lako :inlove:

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#5 Post Postao/la Danielle »

taj ce ti belly popiti krv na slamku :huh:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#6 Post Postao/la belly_dancer »

Danielle je napisao/la:taj ce ti belly popiti krv na slamku :huh:
cuj je on malo zaj**an ali volim ga..i jaaako dugo smo skupa,nekako mi je nepojmljivo ostaviti ga..mislim da bi svisnula.. :( tesko mi uopce pomislit na to..a i nebi dobro prosla,jer se neznam nositi s tugom..to je moja ahilova peta :huh:

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#7 Post Postao/la mel_79 »

belly_dancer je napisao/la:
Mel_79 je napisao/la: Da razumijem dobro " Du bist mit diesem Jungen ausgegangen bevor du mit deinem jetztigem Freund zusammen warst" oder?
ja,bevor..
ma danielle nije samo rijec o meni ima masa takih slucajeva..

a nedavi tolko,...samo mi je trn u guzici..ali ga volim i nedam ga bas tako lako :inlove:
Eh onda neznam koji mu je vrag :mad: :mad:
To je sve bilo prije nego sto si sa njim krenula i to sta si prije toga radila bzw. skime si izlazila to njega ne interesira isto kao sto i ti njega ne pitas skim je izlazijo, sta ja sa njima radijo itd itd.
Svako ima jednu proslost i on te je kao takvu osobu upoznao i zavolijo i to ima da akceptira a sta je davno bilo nek nepita i nek ne pegla :mad: :mad: :mad:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#8 Post Postao/la belly_dancer »

hm..ma istina,al sam tad vec mutila s njim pa je taj dio problematican..

imal' jos ko lud ko ja sa vakim situacijama??

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#9 Post Postao/la mel_79 »

belly_dancer je napisao/la:hm..ma istina,al sam tad vec mutila s njim pa je taj dio problematican..

Oh, dobro mutila si malo, ali jos niste bili cvrsto zajedno a ti si samo gledala ko ji ti vise odgovara, pa mu tako isto i fino reci, da si u njemu to vidjela sta si uvijek trazila da je on jedini itd itd, na to uvijek padaju :D :D

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#10 Post Postao/la belly_dancer »

Mel_79 je napisao/la:
belly_dancer je napisao/la:hm..ma istina,al sam tad vec mutila s njim pa je taj dio problematican..

Oh, dobro mutila si malo, ali jos niste bili cvrsto zajedno a ti si samo gledala ko ji ti vise odgovara, pa mu tako isto i fino reci, da si u njemu to vidjela sta si uvijek trazila da je on jedini itd itd, na to uvijek padaju :D :D
:-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#11 Post Postao/la mel_79 »

Man muss alles nur richtig verpacken und du musst ihm erzählen er ist der beste,der schönste und er wird es schon vergessen und nie mehr wieder nachfragen :lol: :lol: :D :D :D

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#12 Post Postao/la belly_dancer »

Mel_79 je napisao/la:Man muss alles nur richtig verpacken und du musst ihm erzählen er ist der beste,der schönste und er wird es schon vergessen und nie mehr wieder nachfragen :lol: :lol: :D :D :D
hihihihi..Mein man muss seine zivce smirit :D :lol: :D :lol:

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#13 Post Postao/la mel_79 »

belly_dancer je napisao/la:
Mel_79 je napisao/la:Man muss alles nur richtig verpacken und du musst ihm erzählen er ist der beste,der schönste und er wird es schon vergessen und nie mehr wieder nachfragen :lol: :lol: :D :D :D
hihihihi..Mein man muss seine zivce smirit :D :lol: :D :lol:
Smirit ce on njih i odmah i brzo kada se ti za njega fino pravo napucas i napravis mu njegovo umiljeno jelo pa onda idete malo u spavacu i onda je sve zaboravljeno........heheheheh :lol: :inlove: :inlove: :inlove:

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#14 Post Postao/la belly_dancer »

Hm..ma pustit cu ga malo na miru znam ga predobro..i on je malo precesto zivcan,al ajd..necu se ja nervirat..krivo mi jest,al sta je tu je..ako me vise nece,ima masa koja bi me rado pokazala u gradu :chuckel:

I imal' jos ko takih problema :D

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#15 Post Postao/la mel_79 »

Evo prije nego sto odem moj problem:

Moj bivsi momak je bio tako ljubomoran, da je provjeravo moje poruke, moj kucni telefonski racun, moje mailove, moja pisma.
Zvao me svaki 10 min, nisam mogla u grad ili rahat u wc da odem a da me nepegla i uvijek je bio na moju prvu vezu od 7 godina ljubomoran.

I onda mi je iso tako na ........ da sam ga odjebala, i sada imam naj naj cvstije zivce.
Ma cure nedaj te se, nedaj te se maltretirati od nekih budala i ako oni kazu da je to ljubav i da te voli, to je bolest, nisu normalni. Eto :D :wave:

Odgovori