Vanzemaljci
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
Vanzemaljci
Da li vjerujete u postojanje vanzemaljaca? koliko znate o tome? da nije mozda neko imao cak kakav cudan dogadjaj po pitanju ovog?
ja sam prije par godina sa jednom rodicom i rodjakom posmatrao navecer nesto na nebu, sto je bilo bas cudno. bila je to svjetla mala tacka, koja je konstantno rasla do odredjene velicine i ponovo se smanjivala, dok na kraju nije skroz nestala. nakon par minuta se ponovo pojavila ali malo dalje od onog mjesta gdje se maloprije nalazila i opet ista procedura. sve tako nekoliko puta i na kraju je totalno nestala. mislio sam da nije satelit ili avion, ali opet kako i sto tako. nemam pojma stvarno sta je bilo. ali sam gledao mnoge dokumentacije vezano za to. neki ljudi tvrde da su ih cak vanzemaljci kidnepovali i nesto im ugradili u potiljak, ali ih je strah diratu u to. navodno je NASA bila u posjedu dva vanzemaljca. zarobili su ih cini mi se 50-ih godina ka d se jedan NLO srusio u Rosveltu.
eto dosta od mene za uvod. sad da cujem vas.
ja sam prije par godina sa jednom rodicom i rodjakom posmatrao navecer nesto na nebu, sto je bilo bas cudno. bila je to svjetla mala tacka, koja je konstantno rasla do odredjene velicine i ponovo se smanjivala, dok na kraju nije skroz nestala. nakon par minuta se ponovo pojavila ali malo dalje od onog mjesta gdje se maloprije nalazila i opet ista procedura. sve tako nekoliko puta i na kraju je totalno nestala. mislio sam da nije satelit ili avion, ali opet kako i sto tako. nemam pojma stvarno sta je bilo. ali sam gledao mnoge dokumentacije vezano za to. neki ljudi tvrde da su ih cak vanzemaljci kidnepovali i nesto im ugradili u potiljak, ali ih je strah diratu u to. navodno je NASA bila u posjedu dva vanzemaljca. zarobili su ih cini mi se 50-ih godina ka d se jedan NLO srusio u Rosveltu.
eto dosta od mene za uvod. sad da cujem vas.
- paparaci
- Velicanstvo Foruma
za te krugove u polju je dokazano da je ljudsko djelo. tako je jedan tim prije par godina u njemackoj to uradio i svi mediji su se okupili da to snime. svi su bili zacudjeni i mislili su da je to djelo vanzemaljaca, da bi se nakon par dana taj tim izjasnio oko tog slucaja. nedavno sam gledao kako su u americi uspijeli povaljati polje zita u obliku slike "Mona Lisa" od Leondarda Da Vincija.
- belly_dancer
- Zvijezda foruma
- Bebana_de
- Velicanstvo Foruma
Re: Vanzemaljci
vanzemaljci,,,
volim fantazuje da gledam i horore,,,
ali zaista ponekad i ja svrljam i gledam u nebo ,,, kao ono istrazujem zvjezde nocu,,,
jos mi se nije nikad desilo da nesto vidim sto nije za nas neprirodno,,
kao sto paparaci kaze ima ovde u svabiji toliko reportaza i filmova o tome da se ja ponekad uzivim u to,,,ufff sva se najezi,,,
volim fantazuje da gledam i horore,,,
ali zaista ponekad i ja svrljam i gledam u nebo ,,, kao ono istrazujem zvjezde nocu,,,
jos mi se nije nikad desilo da nesto vidim sto nije za nas neprirodno,,
kao sto paparaci kaze ima ovde u svabiji toliko reportaza i filmova o tome da se ja ponekad uzivim u to,,,ufff sva se najezi,,,
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi
http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM
papaya je napisao/la:Ja mislim da ima nesto inteligentnije i bolje od nas ovde
eh eh daaa...upravo tako i ja mislim papaya...
Ne vjerujem da smo mi na zemlji jedina živa bića...
![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
GOLUŽDRAVO STVORENJE
Vanzemaljsko biće uhvaćeno u klopku za štakore
Datum objave:
25.08.2009 11:01
MeksiÄÂka je televizija objavila prilog o znanstvenom istraživanju nad životinjom neobiÄÂnog izgleda i neidentificiranog porijekla. Premda znanstvenici pokuÅ¡avaju ponuditi suvisla, racionalna objaÅ¡njenja, gledateljstvo je ostalo u Å¡oku, uvjereno uglavnom da je rijeÄ o vanzemaljskom obliku života
U svibnju 2007. godine na farmi Marao Lopeza u predgraÄ‘u meksiÄÂkog grada Toluce u zamku za Å¡takore ulovilo se neobiÄÂno, goluždravo stvorenje. Lopez i njegovi radnici, iznenaÄ‘eni prizorom, nisu znali Å¡to bi pa su satima držali životinju pod vodom dok se nije utopila.
O sluÄÂaju je saznao struÄÂnjak za NLO-e Jaime Maussan (56), kojemu je Lopez dao dozvolu za seciranje stvorenja. Jaime je, objavivÅ¡i fotografije na lokalnoj televiziji, ustvrdio da je siguran da je rijeÄ o vanzemaljskom biću.
No nedavno su provedene detaljne DNA analize i magnetska rezonanca, koje su navodno potvrdile da je rijeÄ o stvorenju zemaljskog porijekla. Pokazalo se da životinjica ima karakteristike guÅ¡tera (koji je proveo puno vremena pod vodom), ali i ljudi (struktura nekih zglobova). Mozak je u odnosu na veliÄÂinu tijela izrazito velik, posebno dio koji je zadužen za uÄÂenje i pamćenje. Zbog toga su znanstvenici zakljuÄÂili da je rijeÄ o vrlo inteligentnom stvorenju.
No zemaljsko, odnosno vanzemaljsko, porijeklo trebaju tek dokazati.
TV PRILOG
http://www.youtube.com/watch?v=BUz0J8Kx53g
Vanzemaljsko biće uhvaćeno u klopku za štakore
Datum objave:
25.08.2009 11:01
MeksiÄÂka je televizija objavila prilog o znanstvenom istraživanju nad životinjom neobiÄÂnog izgleda i neidentificiranog porijekla. Premda znanstvenici pokuÅ¡avaju ponuditi suvisla, racionalna objaÅ¡njenja, gledateljstvo je ostalo u Å¡oku, uvjereno uglavnom da je rijeÄ o vanzemaljskom obliku života
U svibnju 2007. godine na farmi Marao Lopeza u predgraÄ‘u meksiÄÂkog grada Toluce u zamku za Å¡takore ulovilo se neobiÄÂno, goluždravo stvorenje. Lopez i njegovi radnici, iznenaÄ‘eni prizorom, nisu znali Å¡to bi pa su satima držali životinju pod vodom dok se nije utopila.
O sluÄÂaju je saznao struÄÂnjak za NLO-e Jaime Maussan (56), kojemu je Lopez dao dozvolu za seciranje stvorenja. Jaime je, objavivÅ¡i fotografije na lokalnoj televiziji, ustvrdio da je siguran da je rijeÄ o vanzemaljskom biću.
No nedavno su provedene detaljne DNA analize i magnetska rezonanca, koje su navodno potvrdile da je rijeÄ o stvorenju zemaljskog porijekla. Pokazalo se da životinjica ima karakteristike guÅ¡tera (koji je proveo puno vremena pod vodom), ali i ljudi (struktura nekih zglobova). Mozak je u odnosu na veliÄÂinu tijela izrazito velik, posebno dio koji je zadužen za uÄÂenje i pamćenje. Zbog toga su znanstvenici zakljuÄÂili da je rijeÄ o vrlo inteligentnom stvorenju.
No zemaljsko, odnosno vanzemaljsko, porijeklo trebaju tek dokazati.
TV PRILOG

http://www.youtube.com/watch?v=BUz0J8Kx53g

![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
VIDEO: NLO "odsjekao" sjever Argentine

Subota, 28 Novembar 2009 23:37
Stanovnici JoaquÃÂna V. Gonzáleza pamtit će noć s 26. na 27. novembra dok su živi. Oko 2 sata iza ponoći na nebu se pojavila golema nepoznata svjetleća letjelica koja je izazvala nestanak struje i prekid telefonskih linija.
NLO se iznad tog grada smjeÅ¡tenog na sjeveru Argentine zadržao kratko, a napajanje je prekinuto taÄÂno nakon Å¡to je preletio El Tunal, mjesto udaljeno tridesetak kilometara zapadno, u kojem se i nalazi lokalna elektrana.
Naknadno je utvrÄ‘eno da je pregorio glavni generator, a službama je bilo potrebno ÄÂak devet sati da sve vrate u red.
"NLO je imao jedno veliko centralno crveno svjetlo, te mnoÅ¡tvo malih treperećih taÄÂaka. Budući da ga je to ÄÂinilo bljeÅ¡tavim, mogli smo ga dugo pratiti pogledom, sve dok nije nestao kod El Tunala", prepriÄÂao je za list Diaro Popular jedan od stanovnika JoaquÃÂna V. Gonzáleza Å¡ta je vidio, pa dodao da je letjelica bila dugaÄÂka oko 300 metara.
Lokalni ufolog Luis Burgos iz tog je opisa zakljuÄÂio da je podruÄÂje preletjela matica, golemi NLO-u koji navodno izmeÄ‘u ostalog služi i kao nosaÄ brojnim manjim letjelicama.
Njegova bi teorija mogla objasniti šta su samo 12 sati ranije na nebu iznad Lime vidjeli brojni stanovnici glavnog grada Perua.

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
Razmisljajuci o vanzemaljcima, uvijek sam se pitala ako postoje kako to da se nisu bar s nekim sprijateljili.
Istina, izgledom, ogromnoj vecini nas, ovozemaljskih smrtnika i nije zao sto se ne sprijateljise licno s nama, ali, toliko naucnika i osoba kojima nije srklet gledati onakve oci, facu, "mishiche"
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)

a bar bismo znali da bitishu.
Ako ne bitishu, ko je taj mozak koji ih je izmislio, pa jos i onakve zamislio ... i to, zakon je da su zelenobojci .. eto sto nisu crnci ... xaxaxa
Ako postoje-
sto li nas ne fermaju,
da li nas se plase,
da li smo im primitivni,
da li povremeno, misije radi, slete na nas teren ili to oni pak zalutaju ...
pitanja je more ali odgovora ni jednog
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
gluho bilo, u snu se ne snili

Kuda idu ljudi kao ja ...
IM_ex je napisao/la:Razmisljajuci o vanzemaljcima, uvijek sam se pitala ako postoje kako to da se nisu bar s nekim sprijateljili.
Istina, izgledom, ogromnoj vecini nas, ovozemaljskih smrtnika i nije zao sto se ne sprijateljise licno s nama, ali, toliko naucnika i osoba kojima nije srklet gledati onakve oci, facu, "mishiche", koji bi ih rado i za kucne ljubimce
![]()
a bar bismo znali da bitishu.
Ako ne bitishu, ko je taj mozak koji ih je izmislio, pa jos i onakve zamislio ... i to, zakon je da su zelenobojci .. eto sto nisu crnci ... xaxaxa
Ako postoje-
sto li nas ne fermaju,
da li nas se plase,
da li smo im primitivni,
da li povremeno, misije radi, slete na nas teren ili to oni pak zalutaju ...
pitanja je more ali odgovora ni jednog![]()
gluho bilo, u snu se ne snili

![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)