Vanzemaljci

Teme koje nisu vezane za druge podforume ...
Poruka
Autor/ica
paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Vanzemaljci

#1 Post Postao/la paparaci »

Da li vjerujete u postojanje vanzemaljaca? koliko znate o tome? da nije mozda neko imao cak kakav cudan dogadjaj po pitanju ovog?

ja sam prije par godina sa jednom rodicom i rodjakom posmatrao navecer nesto na nebu, sto je bilo bas cudno. bila je to svjetla mala tacka, koja je konstantno rasla do odredjene velicine i ponovo se smanjivala, dok na kraju nije skroz nestala. nakon par minuta se ponovo pojavila ali malo dalje od onog mjesta gdje se maloprije nalazila i opet ista procedura. sve tako nekoliko puta i na kraju je totalno nestala. mislio sam da nije satelit ili avion, ali opet kako i sto tako. nemam pojma stvarno sta je bilo. ali sam gledao mnoge dokumentacije vezano za to. neki ljudi tvrde da su ih cak vanzemaljci kidnepovali i nesto im ugradili u potiljak, ali ih je strah diratu u to. navodno je NASA bila u posjedu dva vanzemaljca. zarobili su ih cini mi se 50-ih godina ka d se jedan NLO srusio u Rosveltu.
eto dosta od mene za uvod. sad da cujem vas.

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#3 Post Postao/la paparaci »

za te krugove u polju je dokazano da je ljudsko djelo. tako je jedan tim prije par godina u njemackoj to uradio i svi mediji su se okupili da to snime. svi su bili zacudjeni i mislili su da je to djelo vanzemaljaca, da bi se nakon par dana taj tim izjasnio oko tog slucaja. nedavno sam gledao kako su u americi uspijeli povaljati polje zita u obliku slike "Mona Lisa" od Leondarda Da Vincija.

paparaci
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#5 Post Postao/la paparaci »

tobejarabi! pakao mu stanoviste bilo!

belly_dancer
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#7 Post Postao/la belly_dancer »

pa neznam nakon onog virusovog avatara..neznam sta da mislim.. :huh:
..dobro je kad u životu nekoga voliš,neko te voli..

Bebana_de
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: Vanzemaljci

#8 Post Postao/la Bebana_de »

vanzemaljci,,,
volim fantazuje da gledam i horore,,,
ali zaista ponekad i ja svrljam i gledam u nebo ,,, kao ono istrazujem zvjezde nocu,,,
jos mi se nije nikad desilo da nesto vidim sto nije za nas neprirodno,,

kao sto paparaci kaze ima ovde u svabiji toliko reportaza i filmova o tome da se ja ponekad uzivim u to,,,ufff sva se najezi,,,
Jedan Zivot gde,prestajem Ja,gde pocinjes Ti
jedna Ljubav,gde stali smo Mi gde sad su Drugi

http://www.youtube.com/watch?v=BpgmT9u0fDM

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#10 Post Postao/la maida_20 »

papaya je napisao/la:Ja mislim da ima nesto inteligentnije i bolje od nas ovde

eh eh daaa...upravo tako i ja mislim papaya...

Ne vjerujem da smo mi na zemlji jedina živa bića... [eusa_naughty.gif]

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#11 Post Postao/la andro »

GOLUŽDRAVO STVORENJE
Vanzemaljsko biće uhvaćeno u klopku za štakore

Datum objave:
25.08.2009 11:01

Meksička je televizija objavila prilog o znanstvenom istraživanju nad životinjom neobičnog izgleda i neidentificiranog porijekla. Premda znanstvenici pokušavaju ponuditi suvisla, racionalna objašnjenja, gledateljstvo je ostalo u šoku, uvjereno uglavnom da je riječ o vanzemaljskom obliku života
U svibnju 2007. godine na farmi Marao Lopeza u predgrađu meksičkog grada Toluce u zamku za štakore ulovilo se neobično, goluždravo stvorenje. Lopez i njegovi radnici, iznenađeni prizorom, nisu znali što bi pa su satima držali životinju pod vodom dok se nije utopila.

O slučaju je saznao stručnjak za NLO-e Jaime Maussan (56), kojemu je Lopez dao dozvolu za seciranje stvorenja. Jaime je, objavivši fotografije na lokalnoj televiziji, ustvrdio da je siguran da je riječ o vanzemaljskom biću.

No nedavno su provedene detaljne DNA analize i magnetska rezonanca, koje su navodno potvrdile da je riječ o stvorenju zemaljskog porijekla. Pokazalo se da životinjica ima karakteristike guštera (koji je proveo puno vremena pod vodom), ali i ljudi (struktura nekih zglobova). Mozak je u odnosu na veličinu tijela izrazito velik, posebno dio koji je zadužen za učenje i pamćenje. Zbog toga su znanstvenici zaključili da je riječ o vrlo inteligentnom stvorenju.

No zemaljsko, odnosno vanzemaljsko, porijeklo trebaju tek dokazati.

TV PRILOG :arrow:

http://www.youtube.com/watch?v=BUz0J8Kx53g
slika
slika

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#13 Post Postao/la andro »

[wow.gif] [Happy.gif]

VIDEO: NLO "odsjekao" sjever Argentine

slika

Subota, 28 Novembar 2009 23:37

Stanovnici Joaquína V. Gonzáleza pamtit će noć s 26. na 27. novembra dok su živi. Oko 2 sata iza ponoći na nebu se pojavila golema nepoznata svjetleća letjelica koja je izazvala nestanak struje i prekid telefonskih linija.

NLO se iznad tog grada smještenog na sjeveru Argentine zadržao kratko, a napajanje je prekinuto tačno nakon što je preletio El Tunal, mjesto udaljeno tridesetak kilometara zapadno, u kojem se i nalazi lokalna elektrana.

Naknadno je utvrđeno da je pregorio glavni generator, a službama je bilo potrebno čak devet sati da sve vrate u red.

"NLO je imao jedno veliko centralno crveno svjetlo, te mnoštvo malih treperećih tačaka. Budući da ga je to činilo blještavim, mogli smo ga dugo pratiti pogledom, sve dok nije nestao kod El Tunala", prepričao je za list Diaro Popular jedan od stanovnika Joaquína V. Gonzáleza šta je vidio, pa dodao da je letjelica bila dugačka oko 300 metara.

Lokalni ufolog Luis Burgos iz tog je opisa zaključio da je područje preletjela matica, golemi NLO-u koji navodno između ostalog služi i kao nosač brojnim manjim letjelicama.

Njegova bi teorija mogla objasniti šta su samo 12 sati ranije na nebu iznad Lime vidjeli brojni stanovnici glavnog grada Perua.

:arrow: :arrow: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=epzUiDP5FeE
slika
slika

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#14 Post Postao/la im_ex »

andro je napisao/la:

Razmisljajuci o vanzemaljcima, uvijek sam se pitala ako postoje kako to da se nisu bar s nekim sprijateljili.
Istina, izgledom, ogromnoj vecini nas, ovozemaljskih smrtnika i nije zao sto se ne sprijateljise licno s nama, ali, toliko naucnika i osoba kojima nije srklet gledati onakve oci, facu, "mishiche" [laugh.gif], koji bi ih rado i za kucne ljubimce :lol:
a bar bismo znali da bitishu.
Ako ne bitishu, ko je taj mozak koji ih je izmislio, pa jos i onakve zamislio ... i to, zakon je da su zelenobojci .. eto sto nisu crnci ... xaxaxa

Ako postoje-
sto li nas ne fermaju,
da li nas se plase,
da li smo im primitivni,
da li povremeno, misije radi, slete na nas teren ili to oni pak zalutaju ...

pitanja je more ali odgovora ni jednog [eusa_think.gif]

gluho bilo, u snu se ne snili :lol:
Kuda idu ljudi kao ja ...

andro
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#15 Post Postao/la andro »

IM_ex je napisao/la:
andro je napisao/la:

Razmisljajuci o vanzemaljcima, uvijek sam se pitala ako postoje kako to da se nisu bar s nekim sprijateljili.
Istina, izgledom, ogromnoj vecini nas, ovozemaljskih smrtnika i nije zao sto se ne sprijateljise licno s nama, ali, toliko naucnika i osoba kojima nije srklet gledati onakve oci, facu, "mishiche" [laugh.gif], koji bi ih rado i za kucne ljubimce :lol:
a bar bismo znali da bitishu.
Ako ne bitishu, ko je taj mozak koji ih je izmislio, pa jos i onakve zamislio ... i to, zakon je da su zelenobojci .. eto sto nisu crnci ... xaxaxa

Ako postoje-
sto li nas ne fermaju,
da li nas se plase,
da li smo im primitivni,
da li povremeno, misije radi, slete na nas teren ili to oni pak zalutaju ...

pitanja je more ali odgovora ni jednog [eusa_think.gif]

gluho bilo, u snu se ne snili :lol:

:lol: bas vala , evo ja dobrovoljno zenim jednu vanzemaljku , ne zbog pasosa ionako joj ne treba [Happy.gif] cisto zbog rodbinskih veza sa istima [oha.gif]
slika
slika

Odgovori