interesuje me da li se neko od vas u to razumije i kako to tacno funkcionise.
valjda ce se od preko 20 000 registrovanih korisnika naci jedna hackerska dusa :biggrin:
unaprijed hvala

Viper je Doktor magistar za te stvaripaparaci je napisao/la:vec me duze vremena interesuje kako to ide, ali nisam imao vremena a ni posebno nesto volje da se vise tome posvetim. znam da resiver mora imati tzv. RS232 prikljucak da bih se sa null-modem-kablom mogao spojiti sa kompjuterom. potreban je emulator(program za kompjuter, koji uspostavlja tako reci komunikaciju izmedju racunara i resivera) da bih se unijeli kljucevi odredjenih kanala u resiver. dok se navodno kod nekih resivera ti kljucevi mogu direktno preko daljinskog u odredjenoj tacki meni-ja ukucati. to je uglavnom to sto sam uspio za malo vremena saznati s neta.
interesuje me da li se neko od vas u to razumije i kako to tacno funkcionise.
valjda ce se od preko 20 000 registrovanih korisnika naci jedna hackerska dusa :biggrin:
unaprijed hvala
Dugi, ziv bio! hvala ti! raspitao sam se dole malo kad sam bio i saznao sam za jednu stranicu. tu ima sve. samo sto jos nisam ni zaviriodugi_74 je napisao/la:pogledao sam za ovu marku nema nista...sigurno je neki stari reciver...inace za neke ostale zehnder-e ima...
ako si zainteresiran za takve stvari ja ti preporucujem neke stranice ako nije problem postaviti ih ovdje:
www.crosat.org
www.exyusat.com
www.sat-universe.com