Koliko utice misljenje drugih vama bitnih ljudi na vase misljenje o vasem partneru?!?
Da li ako vam porodica ne odobrava vezu ili vam najbolji drug/drugarica kazu kako apsolutno nije za vas i ne zele vise da ga vide, koliko to utice na vase misljenje i osecanja?
Da li reci dragih podsvesno menjaju nase ili vas uopste ne doticu?
moj odgovor:
Volim i uvijek saslusam misljenje drugih, i postujem to, ali kratko i jasno, ako meni odgovara sta god da mi pricaju ne moze da utice na mene, jer sam ga ja odabrala, takav je kakav je, moj je a ne njihov ! Uostalom, ja se zabavljam s njim, a ne oni, ali njihovo misljenje postujem. Pitam zasto tako misle, saslusam, ali niko ga ne poznaje bolje od mene !
Koliko vam je stalo do misljenja dragih o vasem partneru....
- Mala_selmica_
- Svakodnevni prolaznik
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Moja mama meni kaze " sine ti ces zivjet sa njom, a ne ja,, Meni za kratko, tebi dugo"....
To je jedino misljenje koje me zanima.. MAma sto misli... a drugi, pa uopste me ne zanima.. valjda sam ja dovoljno pametan da mogu odabrat osobu koja meni pashe, a ne da trazim tudje misljenje... I na kraju ne dobijes ono sto ti zelis upravo zbog tog tudjeg misljenja..
Saslusaj svakog, radi po svome.. Moj moto
hehe
To je jedino misljenje koje me zanima.. MAma sto misli... a drugi, pa uopste me ne zanima.. valjda sam ja dovoljno pametan da mogu odabrat osobu koja meni pashe, a ne da trazim tudje misljenje... I na kraju ne dobijes ono sto ti zelis upravo zbog tog tudjeg misljenja..
Saslusaj svakog, radi po svome.. Moj moto

isto i ja slazem se sa vama odlicna tema i jako zanimljiva sve pohvale selma
ja uvjek poslusam i postujem misljenje drugih osoba to je jako bitno kad od nekog imas podrsku al ako se nekoja me ne svidja i ja se pronadjem u toj osobi ne bi ni poslusao sta drugi kaze na to dovoljno da jasam srecan snjom i ona samnom naravno jer ipak ona je za mene a ne za drugima pa uzivam u tome bez razmisljenja sta drugi kazu bilo porodica ili drugovi ja stojim na to da za mene je savrsena bez razloga kako ce im se drugima svidja...
ja uvjek poslusam i postujem misljenje drugih osoba to je jako bitno kad od nekog imas podrsku al ako se nekoja me ne svidja i ja se pronadjem u toj osobi ne bi ni poslusao sta drugi kaze na to dovoljno da jasam srecan snjom i ona samnom naravno jer ipak ona je za mene a ne za drugima pa uzivam u tome bez razmisljenja sta drugi kazu bilo porodica ili drugovi ja stojim na to da za mene je savrsena bez razloga kako ce im se drugima svidja...
- italianboy15
- Ucesnik diskusija
Ja uvijek volim saslusat misljenje drugih dal to bili familija ili drugovi jer kosto kaze bujo_20 vazno je salusat i misljenje drugih..Al vrlo rijetko utice na mene,jer nije mi se jednom desilo da drugi misle ruzno o mom partneru...Al mene to puno ne zanima ako je ruzno misljenje al ako je lijepo onda me pomalo i zanima hahah
"JER A SAM STVARNO SRECAN SA NJOM,JER ZA SEBE ZNAM KADA JE SAMNOM,I DA DUSU TRAZIE JA BIH JOJ DAO,ZNAM NIJE MUSKU ALI MORAM''
- Mala_zaebana
- Svakodnevni prolaznik
Pa da,slusam i ja misljenja drugih al ne reagujem toliko 
Tvrdoglava sam i radim sve po svome ha ja :ballbounce:
nekad se desi da je neko bio upravu al ...
Kad je meni moja frendica Srculenculence i ostale druge rekle za ovog sad vec bivseg da nije za mene al ....ja hocu da se sama uvidim u to i et
:ballbounce:

Tvrdoglava sam i radim sve po svome ha ja :ballbounce:
nekad se desi da je neko bio upravu al ...
Kad je meni moja frendica Srculenculence i ostale druge rekle za ovog sad vec bivseg da nije za mene al ....ja hocu da se sama uvidim u to i et

It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....