Jedna greška na ženi

Komentari Diskusije
Poruka
Autor/ica
mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Jedna greška na ženi

#1 Post Postao/la mrki62 »

Kada je Bog napravio zenu, dosao je do sestog dana radeci prekovremeno.
Dosao je Andjeo i pitao ga: «Zasto trosis toliko vremena na nju?»
I Bog odgovara: «Jesi ti vidio sta sam joj sve dao, specifikaciju prema kojoj ju oblikujem? Ona mora znati prati, ali ne smije biti od plastike, treba imati vise od 200 pokretnih zglobova, svi moraju imati mogucnost za promjenu, i pri tom da svaka dijeta funkcijonira, i jos da ima krilo za najmanje cetvero dijece... ali u isto vrijeme da ima poljubac, koji moze izlijeciti sve, od ozlijedenog koljena do slomljenog srca, i sve ovo radi sa samo dvije ruke!»
Andjeo se zacudio svim tim vjestima. «Sa samo dvije ruke? Nemoguce!»
«I ovo je samo standardni model!»
«To je puno posla za jedan dan... odmori se pa ju sutra dovrsi.»
«Ne zelim to», protestirao je Bog, «Tako sam blizu da zavrsim ovo bice, sto je mome srcu drago.» «Kada se razboli, sama se izbori za ozdravljenje, i moze raditi 18 sati dnevno.»
Andjeo se priblizio idotaknuo zenu. «Boze, kako si je napravio tako meku?»
«Jest mekana je», kaze Bog «ali napravio sam je da ima i snagu. Neces vjerovati sto sve moze izdrzati!»
«Moze li misliti?» pita Andjeo.
Bog odgovara: «Ne samo da moze misliti, moze i suradjivai i dogovarati se.»
Andjelu nesto privuce paznju i dotakne zenino lice... «Boze, izgleda da ovaj model ima jedan propust. Nisam li ti rekao da previse toga stavljas na nju..»
«Nije nikakav propust... to je suza,» ispravi ga Bog.
«Cemu to?» upita Andjeo.
I Bog kaze: «Suza je njezin nacin da se izrazi njena tuga, njena ljubav, njena samoca, njena bol i njen ponos.»
Ovo je ostavilo jak utisak na Andjela: «Ti si genije, Boze. Na sve si mislio. Zena je sjajno bice!»
«To je istina! Zena ima zadivljujucu snagu. Zene podnose teskoce, nose tugu, ali znaju za srecu, ljubav i svoje misljenje. One se smiju, kada zele vristati. Zene pjevaju, kada zele plakati. Placu kad su sretne i smjeskaju se kada su nervozne. Bore se za ono u sta vjeruju. One su protiv nepravde. Ne priznaju NE kao odgovor, ako postoji drugi i bolji nacin za rjesenje. Sve od sebe daju za svoju obitelj. One prate prijateljicu k lijecniku, zato sto se boji. I zena voli bez granice... One placu kad im djeca dozive nesto novo u zivotu, i raduju se dobroti svojih prijatelja. One se raduju kad cuju za neko rodjenje ili vjenjcanje. Srce se njihovo slomi kada cuju za smrt neke drage osobe. One tuguju za izgubljenim voljenim osobama, ali su jake i kada vise nema nicega za sto bi se borile. Zene znaju da jedan poljubac i zagrljaj moze izlijeciti slomljeno srce.

Ipak ¾ena ima jednu gre¹ku - uvijek zaboravi koliko vrijedi

:lol: :lol: :lol: :lol:

Slobodno se potrudite i proèitajte , jako je pouèna prièa ,.................... vjerujte mi na rijeè :wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#3 Post Postao/la mrki62 »

tirara je napisao/la:Veoma lijepo.............i bog stvori zenu............... :)
Jel istina ovo
I zena voli bez granice.
:wave:
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca

#5 Post Postao/la mala-plava21 »

=D> =D> =D>
Sad mi je pogotovo drago sto sam zensko :P
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#7 Post Postao/la Mala_zaebana »

aaa bas lijepo .... i meni je drago sada sto sam zensko mada sam stalno prije govorila "Sto nisam musko" :P
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#8 Post Postao/la mrki62 »

Dobro je pa imate mene :wave:
Sad vam samo preostaje da poka¾ete tu svoju ¾enstvenost ,................... pa mi je makar malo poklonite :biggrin:

slika

slika

Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#9 Post Postao/la Mala_zaebana »

Ma naravno da hocemo...evo ja dolazim sledece god u Sloveniju u Kopar....pa cu samo da te nadjem da se rukujem s tobom :P
je l dovoljno :P
It s just a litlle too late a litlle too wrong and I can t wait boy you know all the right things to say You know it s just a litlle too late.....

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#11 Post Postao/la mrki62 »

Mala_ZaeBaNa je napisao/la:Ma naravno da hocemo...evo ja dolazim sledece god u Sloveniju u Kopar....pa cu samo da te nadjem da se rukujem s tobom :P
je l dovoljno :P
Za poèetaj je dovoljno a kasnije je odvisno od na¹ih hormona :wave:

slika

slika

Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#12 Post Postao/la Mala_zaebana »

Hmmmm da te znam....!!!!al ne znam...tak da samo cemo da se rukujemo :P
hormoni ce da budu smireni :P :P :P

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#13 Post Postao/la mrki62 »

Mala_ZaeBaNa je napisao/la:Hmmmm da te znam....!!!!al ne znam...tak da samo cemo da se rukujemo :P
hormoni ce da budu smireni :P :P :P
Ti se haman te¹ko pali¹ :D èudni neki tvoji hormoni :wave:

slika

slika

Mala_zaebana
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#14 Post Postao/la Mala_zaebana »

aaah :D
dobro si skonto kazem ja tebi cudna biljka heheheh
ma ne vjerujem vishe nikom pa se ne trudim vishe ni oko koga :D

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#15 Post Postao/la mrki62 »

Mala_ZaeBaNa je napisao/la:aaah :D
dobro si skonto kazem ja tebi cudna biljka heheheh
ma ne vjerujem vishe nikom pa se ne trudim vishe ni oko koga :D
Pravi mu¹karac se trudi oko ¾ene a ne da se ¾ena trudi :wave:

slika

slika

Odgovori