"Pokrivene" djevojke

Diskusije oko religija u svijetu ...
Poruka
Autor/ica
mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

Re: "Pokrivene" djevojke

#211 Post Postao/la mrki62 »

srebrni je napisao/la:nisam jedan koji je zagovarac zamotavanja cak sam u biti protiv toga....al ako ljudi vole to sto cine zasto ih optuzivati kao da cine neko zlodjelo...izuzetno lijepih zena ima zamotanih ....lijepo im stoji...toga je bilo i bit ce u svim vjerama ne samo u islamu...
Jedno je lijepo stoji a drugo je kad žena MORA da se tako oblači - pa bilo joj lijepo ili ne.
srebrni je napisao/la: medjutim smeta nam izgleda samo sto je NASE ...nije to inat...ili ti kapric...to je slobodna volja covjeka
zamotane zene ili djevojke poceli su "nam" vise smetat nego pederi i lezbejke...valjda je ovo zadnje moderno...COOL....
Nego koji je qu*ac , ako nije kapric , inat ,.......... de mi nađi u BiH jednog jedinog vehabiju , koji ima ženu a da mu je žena otkrivena !
Jel to sloboda ?
De mi nađi u Iraku ili Iranu ženu , koja se šeta gologlava ,................ jel to sloboda ?
Saudijska Arabija ,................ jel to sloboda ?
Za tvoju upućenost ; u tim državama postoji vjerska policija , koja kontrolira po državi ,.............. da ne bi kojim slučajem kakva žena gologlava hodala ,................ da, čak ne smije žena ići sama ulicom .

nek su one zive i zdrave lijepo ih je vidjet i nemam nista protiv zamotavanja ko god to zeli....
srebrni je napisao/la: slika
Ta slika je slika i prilika nekadašnje tradicionalne nošnje i tu nošnju je bilo moguće vidjeti (po mom sjećanju ) 70 - ih i 80 - ih godina u Gradačcu , na gradačačkoj kuli : konobarica je bila tako obučena a konobar sa tradicionalnom nošnjom i sa fesom na glavi a to što su poredani fildžani za kafu , to je mangala ,............. na nju se zimi dadne žar iz šporeta, usput se insan malo pogrije i pije kafu [muzikafo1.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

slika

slika

badgirl
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#212 Post Postao/la badgirl »

maida_20 je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:Bem ti prkos , inat , kapric , vjerski fanatizam , ekstremizam i ne znam šta sve ne ,............ Ja razumijem da se neko u svojoj punoljetnosti opredijeli za ovu ili onu vjeru al djecu od prvog razreda OŠ "silovati" sa nekakvim vjerskim obelježjima i ponašati se eksplicitno po nekakvim vjerskim pravilima u državnim ustanovama u sekularnoj državi , ................ buuuuuhhaaaaaaaaaaaaaa [onfire.gif]
B7J.jpg
-kao na primjer ovo...

Djetašce ne zna ni za sebe a već zamotano... [Real mad.gif]
imam i ja slika gdje su moje cure zavijene ali one su to same htjele ...neznam kako to hoda ali sjecam se da sam se i ja kao mala voljela zavijati, valjda da bi djelovala odraslija, sta znam ...
Voli me kada to najmanje zasluzujem !!!!
http://de.youtube.com/watch?v=GAB20l0j8 ... re=related

maida_20
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#213 Post Postao/la maida_20 »

badgirl je napisao/la:
maida_20 je napisao/la:
mrki62 je napisao/la:Bem ti prkos , inat , kapric , vjerski fanatizam , ekstremizam i ne znam šta sve ne ,............ Ja razumijem da se neko u svojoj punoljetnosti opredijeli za ovu ili onu vjeru al djecu od prvog razreda OŠ "silovati" sa nekakvim vjerskim obelježjima i ponašati se eksplicitno po nekakvim vjerskim pravilima u državnim ustanovama u sekularnoj državi , ................ buuuuuhhaaaaaaaaaaaaaa [onfire.gif]
B7J.jpg
-kao na primjer ovo...

Djetašce ne zna ni za sebe a već zamotano... [Real mad.gif]
imam i ja slika gdje su moje cure zavijene ali one su to same htjele ...neznam kako to hoda ali sjecam se da sam se i ja kao mala voljela zavijati, valjda da bi djelovala odraslija, sta znam ...
ma dobro to je dječija igra...

Meni je žao dječice koja su primorana to da nosaju a i ne znaju za sebe...ajd kad budu punoljetne pa odluče svojom voljom,svaka čast ali ovako...bezze

srebrni
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#214 Post Postao/la srebrni »

mrki62 je napisao/la:
srebrni je napisao/la:nisam jedan koji je zagovarac zamotavanja cak sam u biti protiv toga....al ako ljudi vole to sto cine zasto ih optuzivati kao da cine neko zlodjelo...izuzetno lijepih zena ima zamotanih ....lijepo im stoji...toga je bilo i bit ce u svim vjerama ne samo u islamu...
Jedno je lijepo stoji a drugo je kad žena MORA da se tako oblači - pa bilo joj lijepo ili ne.
srebrni je napisao/la: medjutim smeta nam izgleda samo sto je NASE ...nije to inat...ili ti kapric...to je slobodna volja covjeka
zamotane zene ili djevojke poceli su "nam" vise smetat nego pederi i lezbejke...valjda je ovo zadnje moderno...COOL....
Nego koji je qu*ac , ako nije kapric , inat ,.......... de mi nađi u BiH jednog jedinog vehabiju , koji ima ženu a da mu je žena otkrivena !
Jel to sloboda ?
De mi nađi u Iraku ili Iranu ženu , koja se šeta gologlava ,................ jel to sloboda ?
Saudijska Arabija ,................ jel to sloboda ?
Za tvoju upućenost ; u tim državama postoji vjerska policija , koja kontrolira po državi ,.............. da ne bi kojim slučajem kakva žena gologlava hodala ,................ da, čak ne smije žena ići sama ulicom .

nek su one zive i zdrave lijepo ih je vidjet i nemam nista protiv zamotavanja ko god to zeli....
srebrni je napisao/la: slika
Ta slika je slika i prilika nekadašnje tradicionalne nošnje i tu nošnju je bilo moguće vidjeti (po mom sjećanju ) 70 - ih i 80 - ih godina u Gradačcu , na gradačačkoj kuli : konobarica je bila tako obučena a konobar sa tradicionalnom nošnjom i sa fesom na glavi a to što su poredani fildžani za kafu , to je mangala ,............. na nju se zimi dadne žar iz šporeta, usput se insan malo pogrije i pije kafu [muzikafo1.gif]
na sve ovo samo mi reci

JE LI TO NEMA U KRISCANSTVU ZAMOTANIH ZENA?????? ili samo u islamu cine to jer moraju...jer im kultura zivljenja nalaze to...ti to malo gledas drugacije jer ti smeta...nisi realan u tome...fatas se vehabija a znas da su oni u bosni velikim dijelom proizvod rata i da ih finansira kriscanstvo....

ja znam dobro sta je na slici....nije mi toga nedostajalo kroz komunisticki zivot al sad mi nedostaje...jer ljudi koji ne vole Bosnu pokusavaju da satru sve sto je bosansko......

ne volim se ticat tema koji na neki nacin zadiru u politiku....ne bi njih ni bilo na forumima da nam nije nametnut rat iz kojeg ce proizvesti da smo MI BOSANCI I HERCEGOVCI KRIVI ZA SVE JER POSTOJIMO.....a ima nas mashalla i bit ce nas...zamotanih....golih...u dimijama i minicima...ovakivih i onakvih...naucenih da postujemo komsiju...a ne da ga uffffff

mslim da je i zamotana zena puno ljepsa nego izbodena sa desetak pirsinga ...golog trbuha i polovne guzice.....jer na ovoj prvoj imas sta otkrivat a na drugoj se moras dobro zamislit...
da ne duljim i necu vise komEntarisat ovo_____TEMU MISLIM
IMAJU MOJU PODRSKU U SLOBODI ZIVLJENJA

ps ...i jos nesto....cesto spominjes polne organe u postovima...jesu malo iskrivlejni al ih je lako citat...bar ih preskoci u temama koje diraju kulturu i vjeru kod ljudi
moj rodni grad Sarajevo volim kao samoga sebe....
nazalost ima ljudi koji ga isto tako ne vole....
ali nisu oni krivi sto im Bog nije dao dusu

srebrni
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#217 Post Postao/la srebrni »

papaya je napisao/la:Svasta srebrni...

kriscani finansiraju vehabije [Happy.gif] opet nesto naucila...pise to i u prirucniku pravoslavnom, da ljudi ne idu hodzama za ono skidanje magije, il kako se zove, time se podrzavaju teroristi.

Jaooooooooo, sa svih strana pucaju.

Niko izgleda ne kapira, da se ne radi ovde o religiji, nego samo o tome

da li zena moze da bira, pokrivena ili "gologlava"...U nekim zemljama ne moze, i lazite se koliko hocete, istina je ta, da zene nemaju nikakva prava.
A da neko uzme sebi za pravo i da kaze da je pokrivena zena "bolja" od jedne izbodene sa deset pirsinga..cccc

Nit pirsing, nit marama ti nece odati sta se krije u jednoj zeni
izrazio sam se pogresno mislio sam da se kod nas finansiraju iz jedne evropske zemlje gdje preovladava kriscanstvo...sory

a tebi pitanje .....ko to sa svih strana puca i na koga?????....je li se to neko osjetio kao meta???
ehhhhh...da me ne znas ....oprostio bih ovako tesko

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#218 Post Postao/la bosman »

Ponekad je nesto sexipilnije kad je pokriveni nego kad je otkriveno, ali da se makar vide linije-obrisi (auuu sto tad radi masta) te pokrivenosti i onda je slatko! Uhhh [mmmux2.gif] [mmmux2.gif] [mmmux2.gif] [mmmux2.gif]
Zivot je lijep, cupav i dlakav!

srebrni
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#220 Post Postao/la srebrni »

papaya je napisao/la:srebrni, da odje ne placu djeca i zovu tatu, sad bih se naljutila :wink: ai nisi poslao onaj novac, kriza je jbg a ti se ovde zezas.

Ma kakva meta, nikakva ja meta nisam nit se tako osjecam.

Kazem samo sa svih strana neke opasnosti vrebaju, ovo-ono...razumijes..
Ne mogu ljudi da disu od prljave politike

http://www.youtube.com/watch?v=EPL80YbDKCc

koje ba prljave politike ....u mom postu prepoznajes politiku a u drugim ne ....de ba papaya

nismo mala djeca ....boli i mene kad neko dira u nestosto mi kao bosancu pripada...eo dobili smo i vehabije i kineze...sta cu..i njih cu morat nekad da stitim

srebrni
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#222 Post Postao/la srebrni »

papaya je napisao/la:j*** se meni za krscanstvo, da prostis
e vidis meni je drago da svak postuje svoje .....a i tudje

bosman
Zvijezda foruma
Zvijezda foruma

#223 Post Postao/la bosman »

Ja stitim sebe i pokrivene i otkrivene zene! Samo vi pod moje skute! [Happy.gif] [icon_peace.gif]
Zivot je lijep, cupav i dlakav!

Odgovori