Jedno je lijepo stoji a drugo je kad žena MORA da se tako oblaÄÂi - pa bilo joj lijepo ili ne.srebrni je napisao/la:nisam jedan koji je zagovarac zamotavanja cak sam u biti protiv toga....al ako ljudi vole to sto cine zasto ih optuzivati kao da cine neko zlodjelo...izuzetno lijepih zena ima zamotanih ....lijepo im stoji...toga je bilo i bit ce u svim vjerama ne samo u islamu...
Nego koji je qu*ac , ako nije kapric , inat ,.......... de mi nađi u BiH jednog jedinog vehabiju , koji ima ženu a da mu je žena otkrivena !srebrni je napisao/la: medjutim smeta nam izgleda samo sto je NASE ...nije to inat...ili ti kapric...to je slobodna volja covjeka
zamotane zene ili djevojke poceli su "nam" vise smetat nego pederi i lezbejke...valjda je ovo zadnje moderno...COOL....
Jel to sloboda ?
De mi nađi u Iraku ili Iranu ženu , koja se šeta gologlava ,................ jel to sloboda ?
Saudijska Arabija ,................ jel to sloboda ?
Za tvoju upućenost ; u tim državama postoji vjerska policija , koja kontrolira po državi ,.............. da ne bi kojim sluÄÂajem kakva žena gologlava hodala ,................ da, ÄÂak ne smije žena ići sama ulicom .
nek su one zive i zdrave lijepo ih je vidjet i nemam nista protiv zamotavanja ko god to zeli....
Ta slika je slika i prilika nekadaÅ¡nje tradicionalne noÅ¡nje i tu noÅ¡nju je bilo moguće vidjeti (po mom sjećanju ) 70 - ih i 80 - ih godina u GradaÄÂcu , na gradaÄÂaÄÂkoj kuli : konobarica je bila tako obuÄÂena a konobar sa tradicionalnom noÅ¡njom i sa fesom na glavi a to Å¡to su poredani fildžani za kafu , to je mangala ,............. na nju se zimi dadne žar iz Å¡poreta, usput se insan malo pogrije i pije kafusrebrni je napisao/la:
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)