Prvi pogled zene i muskarca

Budite Psiholog Online.Pomozimo jedni drugma savjeti vezano za zivotna iskustva, problemi itd...

Poruka
Autor/ica
ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#21 Post Postao/la ra-ja »

Sve primjetim cak i kada on sam nije svestan sta na sebi ima i kakav....

Alyssa_
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu

#22 Post Postao/la Alyssa_ »

desilo mi se neshto cudno dok sam bila na moru...brzo sam to primjetila...
prvi dana kada sam ishla na plazu, lezim ti ja i suncam se i primjetim pogled jednog malo starijeg covjeka..on je bio na plazi sa zenom djecom i josh neke raje..ja inace ne zagledam u ozenjene, hehe...ali taj covjek je imao pogled, oh lalala, i dan danas kad zatvorim oci imam ga pred ocima..svaki dan na plazi, ja i on smo se gledali, ahh boze kad pomislim jeza me hvata, hehe...dok sam lezala i suncala se, osjetila sam da me gleda, pa onda kad sjednem na lezajku, slusham muziku i gledam ga, nekad je znao da gleda po 10min bez prestanka, a ja gorim :blush: to shto je malo cudno, nije bio nekakav ljepotan ali pogled shto je imao, nikad nisam dozivjela i nikad necu zaboraviti..sve dane shto sam bila na moru, ja i on smo se gledali tako iz dana u dan, bila zena njegova tu ili ne, smijeshno...pogled moze reci vishe nego rijechi.. :blush:

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#24 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Ra-Ja je napisao/la:
@ LAFF-e volila bih da cujem tvoje misljenje po ovoj temi.
Vidi ovo mi promaklo sorry
E pa djevojke s muskom frizurom na prvi mah izgledaju mi antipaticno :(

Danielle
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu

#26 Post Postao/la Danielle »

Prvi pogled:Lijep osmijeh,lijepi zubi,ruke

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#27 Post Postao/la Tourniquet »

Prvo sto se primjeti to je hod(ako hoda).. ako joj dolazis sa ledja onda je prva guza sto se primjeti..
sa prednje strane ocijenis cijeli profil.. obicno se krece odozdo pa nagore. i onda se na licu zadrzava malo vishe..
Kosa je takodje negdje u vrhu prepoznavanja..

I onda posmatras lice i cekas reakciju na tvoj pogled..

dosta valjda :D

im_ex
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#28 Post Postao/la im_ex »

ToUrNiQuEt je napisao/la:Prvo sto se primjeti to je hod(ako hoda).. ako joj dolazis sa ledja onda je prva guza sto se primjeti..
sa prednje strane ocijenis cijeli profil.. obicno se krece odozdo pa nagore. i onda se na licu zadrzava malo vishe..
Kosa je takodje negdje u vrhu prepoznavanja..

I onda posmatras lice i cekas reakciju na tvoj pogled..

dosta valjda :D

=D>

mora pasti :D

mel_79
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#29 Post Postao/la mel_79 »

Moj prvi pogled kod muskaraca je prvo u licu , da vidim dali mi je simpatican i kako se smije, pa onda tijelo i guz :P a onda su mi ruke vrlo vrlo vazne.
Nevolim velike ruke i crne nokte ili nokte koje uopste nisu ocuvane bääääähh [-X
A sve ostalo dolazi kasnije

danjel
Svakodnevni prolaznik
Svakodnevni prolaznik

#30 Post Postao/la danjel »

Mel_79 je napisao/la:Moj prvi pogled kod muskaraca je prvo u licu , da vidim dali mi je simpatican i kako se smije, pa onda tijelo i guz :P a onda su mi ruke vrlo vrlo vazne.
Nevolim velike ruke i crne nokte ili nokte koje uopste nisu ocuvane bääääähh [-X
A sve ostalo dolazi kasnije
Eh ti tra¾i¹ idealno.. [smilie=to funny.gif]

Odgovori