Prvi pogled zene i muskarca
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
desilo mi se neshto cudno dok sam bila na moru...brzo sam to primjetila...
prvi dana kada sam ishla na plazu, lezim ti ja i suncam se i primjetim pogled jednog malo starijeg covjeka..on je bio na plazi sa zenom djecom i josh neke raje..ja inace ne zagledam u ozenjene, hehe...ali taj covjek je imao pogled, oh lalala, i dan danas kad zatvorim oci imam ga pred ocima..svaki dan na plazi, ja i on smo se gledali, ahh boze kad pomislim jeza me hvata, hehe...dok sam lezala i suncala se, osjetila sam da me gleda, pa onda kad sjednem na lezajku, slusham muziku i gledam ga, nekad je znao da gleda po 10min bez prestanka, a ja gorim
to shto je malo cudno, nije bio nekakav ljepotan ali pogled shto je imao, nikad nisam dozivjela i nikad necu zaboraviti..sve dane shto sam bila na moru, ja i on smo se gledali tako iz dana u dan, bila zena njegova tu ili ne, smijeshno...pogled moze reci vishe nego rijechi.. 
prvi dana kada sam ishla na plazu, lezim ti ja i suncam se i primjetim pogled jednog malo starijeg covjeka..on je bio na plazi sa zenom djecom i josh neke raje..ja inace ne zagledam u ozenjene, hehe...ali taj covjek je imao pogled, oh lalala, i dan danas kad zatvorim oci imam ga pred ocima..svaki dan na plazi, ja i on smo se gledali, ahh boze kad pomislim jeza me hvata, hehe...dok sam lezala i suncala se, osjetila sam da me gleda, pa onda kad sjednem na lezajku, slusham muziku i gledam ga, nekad je znao da gleda po 10min bez prestanka, a ja gorim
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
Prvo sto se primjeti to je hod(ako hoda).. ako joj dolazis sa ledja onda je prva guza sto se primjeti..
sa prednje strane ocijenis cijeli profil.. obicno se krece odozdo pa nagore. i onda se na licu zadrzava malo vishe..
Kosa je takodje negdje u vrhu prepoznavanja..
I onda posmatras lice i cekas reakciju na tvoj pogled..
dosta valjda
sa prednje strane ocijenis cijeli profil.. obicno se krece odozdo pa nagore. i onda se na licu zadrzava malo vishe..
dosta valjda

- im_ex
- Velicanstvo Foruma
ToUrNiQuEt je napisao/la:Prvo sto se primjeti to je hod(ako hoda).. ako joj dolazis sa ledja onda je prva guza sto se primjeti..
dosta valjda
=D>
mora pasti

Eh ti tra¾i¹ idealno.. [smilie=to funny.gif]Mel_79 je napisao/la:Moj prvi pogled kod muskaraca je prvo u licu , da vidim dali mi je simpatican i kako se smije, pa onda tijelo i guza onda su mi ruke vrlo vrlo vazne.
Nevolim velike ruke i crne nokte ili nokte koje uopste nisu ocuvane bääääähh [-X
A sve ostalo dolazi kasnije