a ove druge ljubavi , hehehe, svoju suprugu... :chuckel:
Ra-Ja je napisao/la:Najvise na svijetu cu voljeti svog buduceg muza... To je specijalna ljubav samo za njega.....![]()
A svi ostali imaju svoje mjesto u srcu ali to nije ta ljubav......
nemisli nikad da si jedina, ima njih puno...ali sta te slama to te i ojacava, upamti toMala_ZaeBaNa je napisao/la:Jednu osobu koja me povrijedila puno...S kojom sam imala snove..sve...
Boze...kakav je zivot...Izgleda da sam jedina na forumu koja je bas nesretna u ljubavi... :ballbounce: :ballbounce:
Ah ..moj je problem sto sam prema svima super i sto kad me neko zamoli za nesh ne znam odbiti..I Uvjek mi se to obdije od glavu uvjek nastradam..Konstantno to radim...Vjecito me povredjuju isti ljudi a ja mislim nije ovaj put tako sad se se promijenili...i uvjek tako padnem na to ...kako sam naivna ](*,)MaLa_SeLmIcA_ je napisao/la:
nemisli nikad da si jedina, ima njih puno...ali sta te slama to te i ojacava, upamti to![]()
ja volim samu sebe, niko mi nije prici od mene same, nit cu se slagati a nit povrijediti :chuckel:
Mala_ZaeBaNa je napisao/la:Ah ..moj je problem sto sam prema svima super i sto kad me neko zamoli za nesh ne znam odbiti..I Uvjek mi se to obdije od glavu uvjek nastradam..Konstantno to radim...Vjecito me povredjuju isti ljudi a ja mislim nije ovaj put tako sad se se promijenili...i uvjek tako padnem na to ...kako sam naivna ](*,)MaLa_SeLmIcA_ je napisao/la:
nemisli nikad da si jedina, ima njih puno...ali sta te slama to te i ojacava, upamti to![]()
ja volim samu sebe, niko mi nije prici od mene same, nit cu se slagati a nit povrijediti :chuckel: