Zar takav uop¹te postoji , sad ne¹to sebe gledam ,......... ma ne vidim se u svemu tomeGARAVA je napisao/la:najvise mi se dopada ako ima dobar smisao za humor,simpatican osmijeh,lijep glas,prave velike muske ruke lijepe pune usne
E , to sam ja, samo meni treba jedna koja pravi dobre Beèke ¹nicleBeCaNkA je napisao/la:Kad je obadvijema nogama u zivotu, i kad svoj cilj ima pred ocima...
Da je uredan... simpatican, da privlaci.. njezan a i jak... :chuckel:
Ako je tako - onda ja zadovoljavam tvoju ma¹tu ,....................... ona Beèanka me neæeleptirica-de je napisao/la:aaaaaaaaaaa ma nista , nista i nistttttaaaaaaaaaaaaaaaaa
U prijevodu ; uredan , pedantan , ¹armantan , romantièan, èaroban ,...................... nje¾an da se sve topi ,.................. hej mala , jel to mene tra¾i¹Ra-Ja je napisao/la:Nacin komunikacije , dostojanstveno drzanje.....urednost............
Mrki 62...svakati cast ako imas te kvalitete.....sigurno imas i puno kandidata.. :-k cestitam ti....mrki62 je napisao/la:U prijevodu ; uredan , pedantan , ¹armantan , romantièan, èaroban ,...................... nje¾an da se sve topi ,.................. hej mala , jel to mene tra¾i¹Ra-Ja je napisao/la:Nacin komunikacije , dostojanstveno drzanje.....urednost............