Ovde pisite vase probleme ako ne mozete u CHAT
- Brisbane_m_35
- Pocetnik
linux je napisao/la:[18:14] -majmun.bolchat.org- *** You are banned from BOLCHAT (kenguri vozdra ne skidaj ni pod razno!)
[18:14] Greska : Closing Link: Brisbane_M_35[d58-110-220-72.rdl4.qld.optusnet.com.au] (User has been banned from BOLCHAT (kenguri vozdra ne skidaj ni pod razno!))
[18:14] Veza sa 83.243.46.250 je prekinuta
Probljem sa kengurima ...
Poslao sm dvije poruke jos odgovora nema....
Ima li ikakve sanse da mi neko kaze zasto sam banned...
Ja koliko znam nisam nista uradio da se ovo desi, na chat sam 2-3 puta sedmicno i uvijek ulazim kroz vas site bol-chat.com. Clan sam i mogu poruke citat i sve koristi osim chat...
Ljudi ja stvarno nekontam zasto, pa ako mozete da skinete lijepo bi bilo.....Unaprijed Hvala
Brisbane_M_35 je napisao/la:linux je napisao/la:[18:14] -majmun.bolchat.org- *** You are banned from BOLCHAT (kenguri vozdra ne skidaj ni pod razno!)
[18:14] Greska : Closing Link: Brisbane_M_35[d58-110-220-72.rdl4.qld.optusnet.com.au] (User has been banned from BOLCHAT (kenguri vozdra ne skidaj ni pod razno!))
[18:14] Veza sa 83.243.46.250 je prekinuta
Probljem sa kengurima ...
Poslao sm dvije poruke jos odgovora nema....
Ima li ikakve sanse da mi neko kaze zasto sam banned...
Ja koliko znam nisam nista uradio da se ovo desi, na chat sam 2-3 puta sedmicno i uvijek ulazim kroz vas site bol-chat.com. Clan sam i mogu poruke citat i sve koristi osim chat...
Ljudi ja stvarno nekontam zasto, pa ako mozete da skinete lijepo bi bilo.....Unaprijed Hvala
Vidicu ja to pa cu napisati ovde sta je bilo.
- Brisbane_m_35
- Pocetnik
Ima li ista novo
Vozdra Viper
Moze li se znat sta se desava, evo vec 5 dana nemogu na chat...
Unaprijed Hvala
Moze li se znat sta se desava, evo vec 5 dana nemogu na chat...
Unaprijed Hvala
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..
ako nije ona valjda ja jesam..
sinoc sam dobio ban.. opet mi neki tu u klubu reklamirao...
pa ne znam ak se moze skinut, ili bar da znam kad ce biti skinut....
Closing Link: ToUrNiQuEt[ser.bpro.19522235-102.bih.net.ba] (User has been banned from BOLCHAT (Reklame su zabranjene! dnet))
inace to je klub, tak da sad tu kod mene niko na mirc ne moze...
unapred hvala.....
sinoc sam dobio ban.. opet mi neki tu u klubu reklamirao...
pa ne znam ak se moze skinut, ili bar da znam kad ce biti skinut....
Closing Link: ToUrNiQuEt[ser.bpro.19522235-102.bih.net.ba] (User has been banned from BOLCHAT (Reklame su zabranjene! dnet))
inace to je klub, tak da sad tu kod mene niko na mirc ne moze...
unapred hvala.....
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
Re: Ovde pisite vase probleme ako nemozete u CHAT
zdravo i tebi.. ako imas mirc program onda ti ne treba java. jedino ako ides preko stranice onda ti je potrebna java.mtanja je napisao/la:ovako imam neki problem nova sam a zelim da se dopisujem sa nekim a mal mi teze ide:ja imam irc i trillian al ne mogu na chat na vasoj rubrici za pomoc sam videla da treba mi java i pokusala sam da je skinem sa njihovog sajta ali ne ide.pomozite mi ja se ne mogu vise sama snaci.unapred hvala
ako ulazis preko irc moras jednostavno promjenit server da bi dosla na bolchat.
kad se konektujes na bilo koji drugi server kucaj "/server irc.bol-chat.com" i onda treba da te konektuje na nas server..
nadam se da ces uspjeti...
- Tourniquet
- Zvijezda na usponu
znam da je mozda precesto da dobijam ban, ali ne mogu tu previse pomoci, posto je ovo klub, pa ne mozes svakog kontrolirat sto pise..
Vec 2 dana imam ban razlog reklama servera.. pa ako se moze..
Closing Link: ToUrNiQuEt[ser.bpro.19522235-102.bih.net.ba] (User has been banned from BOLCHAT (Reklame drugih servera su strogo zabranjene! IRCb))
eto... unapred hvala
Vec 2 dana imam ban razlog reklama servera.. pa ako se moze..
Closing Link: ToUrNiQuEt[ser.bpro.19522235-102.bih.net.ba] (User has been banned from BOLCHAT (Reklame drugih servera su strogo zabranjene! IRCb))
eto... unapred hvala