Zbog cega se parovi najcesce svadjaju?
Neda mi se sad pisati kako je meko ¾ensko tijelo i koliko imaju manje mi¹iæa od nas , a to ¹to one tuku , ma hajde , to je vi¹e grubo milovanjejaran1 je napisao/la:Heheh Mrki, jesi li ti ikada gledao kada zene boksujuPazi sa ¾enama, uvijek gledaj ¾enu kao nje¾no i krhko biæe a ne vreæu za treniranje boksa
Recimo Laila AliAlijeva kcerka
Joj koliko zena tuku svoje muzeve![]()
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Zato se treba truditi i naæi neki kompromis - neku zajednièku rijeè , mada je to ponekad te¹ko ,..... a zato u tim trenutcima treba obdr¾ati mirnu savjest i ako ne ide drugaèije onda brojati u sebi makar do 9 ,............... za to vrijeme nam se mi¹ljenje mijenjaYoYo je napisao/la:
Sve u svemu, mislim da su svi razlozi navedeni kad se od svakoga po nesto uzme i mogla bi se odlicna definicija napisati za razlog svadjanja izmedju partnera. =D>
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

kako naci srodnu dusu
imam 25 i jos uvek mi nije jasno kako da prepoynam svoju srodnu dusu. kako da znam da je to to. toliko puta sam se razocarala u zivotu da jednostavno vise nikom ne smem da verujem.
- Alyssa_
- Zvijezda na usponu
- Lokacija: ** U svom svijetu tame,ususkana u kolevci samoce i neostvarenih zelja,izgubljena u sopstvenom zivotu
Re: kako naci srodnu dusu
Arnesa je napisao/la:imam 25 i jos uvek mi nije jasno kako da prepoynam svoju srodnu dusu. kako da znam da je to to. toliko puta sam se razocarala u zivotu da jednostavno vise nikom ne smem da verujem.
hej no sikiriki [-X
doce cica na kolica, tako sam i ja govorla i mislila, pa se okrenulo...
nemoj puno o tome misliti i obasjat ce te sreca
Re: kako naci srodnu dusu
Upitaj vidovitu dzemiluArnesa je napisao/la:imam 25 i jos uvek mi nije jasno kako da prepoynam svoju srodnu dusu. kako da znam da je to to. toliko puta sam se razocarala u zivotu da jednostavno vise nikom ne smem da verujem.