leptirica-de je napisao/la:bJeZZz ba , gdje bi se htjela vidjet s nekim , koga sam upoznala preko interneta ? ma ni u snu [-X
tako je =D> =D> =D>
ni 20% ih nisu ono shto govore [-X jock jock!
mrki62 je napisao/la:Nikad ne reci nika, evo ja bih od svih ba¹ tebe ¾elio ,........................................ upoznatileptirica-de je napisao/la:bJeZZz ba , gdje bi se htjela vidjet s nekim , koga sam upoznala preko interneta ? ma ni u snu [-X
Alyssa_ je napisao/la:leptirica-de je napisao/la:bJeZZz ba , gdje bi se htjela vidjet s nekim , koga sam upoznala preko interneta ? ma ni u snu [-X
tako je =D> =D> =D>
leptirica-de je napisao/la:Alyssa_ je napisao/la:leptirica-de je napisao/la:bJeZZz ba , gdje bi se htjela vidjet s nekim , koga sam upoznala preko interneta ? ma ni u snu [-X
tako je =D> =D> =D>
ma znam alyssa_ , zato i kazem , nema slabo ko da govori istinu , mislim... i sto nebi slagao kad zna da nemozes nikako ni provjerit .. ?
leptirica-de je napisao/la:Alyssa_ je napisao/la:leptirica-de je napisao/la:bJeZZz ba , gdje bi se htjela vidjet s nekim , koga sam upoznala preko interneta ? ma ni u snu [-X
tako je =D> =D> =D>
ma znam alyssa_ , zato i kazem , nema slabo ko da govori istinu , mislim... i sto nebi slagao kad zna da nemozes nikako ni provjerit .. ?