´Gdje ima ljubavi.........ima i ljubomore.....tj ljubomora je pratioc ljubavi
U malim kolicinama je pozeljna ...jer je to znak da vam je stalo do njega....kao i suprotno...
Ako nema bar malo ljubomore znaci toj osobi nije stalo do vas,,,,,
Podvlacim u malim kolicinama i sa razlogom.......
Teske ljubomere prerastaju u egoizam bilo sa muske ili zenske strane....
Nebih mogla biti ljubomorna ni u malim kolicinama prema nekome ako neosjecam prema njemu ljubav....... :ballbounce:
Ljubomora
Ljubomora ?
Mislim da je to dio trenutne slabosti ( nesposobnost razuma - prevladale emocije ) :ballbounce:
To je ono - osjeæaj manje vrijednosti , koja je usaðena u osebujnost dotiène osobe , to je trauma jo¹ iz djetinjstva , koja zna da prati dotiènu osobu kroz èitav ¾ivot a ponavlja se u dotiènim trenutcima . Mislim da je ljubomora jedna vrste bolesti a pogotovo ako je posesivna
Mislim da je to dio trenutne slabosti ( nesposobnost razuma - prevladale emocije ) :ballbounce:
To je ono - osjeæaj manje vrijednosti , koja je usaðena u osebujnost dotiène osobe , to je trauma jo¹ iz djetinjstva , koja zna da prati dotiènu osobu kroz èitav ¾ivot a ponavlja se u dotiènim trenutcima . Mislim da je ljubomora jedna vrste bolesti a pogotovo ako je posesivna
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Ko ?ekranka je napisao/la:ja sam ljubomorna,znaci li to da sam bolesna
da nisam sigurna
![]()
uh..volim bit ljubomorna :biggrin:
Ti ljubomorna , ma hajde

Ljubomora je jedna vrsta bolesti i to nije pogodan primjer za uspje¹nu vezu .
Bila jednom jedna ¾ena ljubomorna na svog èojka - koji je bio direktor .
Jednog dana on na poslu dobije jednu izuzetno sexy tajnicu i poslije posla njih dvoje odu na piæe , veèeru , hotel ,................. divlji sex a kod kuæe ga ljubomorna ¾ena èeka , nikako ni da joj naum padne da bi i¹la spavati.
Ma sexali direktor i tajnica do onemoglosti i tako su i zaspali ,............ u dva po ponoæi se on probudi , na brzinu se obukao i sjuri do recepcije pa pita recepcionara da li ima kredu . Po¹to je dobio kredu ,, stavlja je za UHO i put pod noge kuæi.
Otvara vrata a ¾ena ga veæ sa vrata ljutito pita : gdje si do sad ?
On umirenim glasom isprièa istinu ; kako je dobio novu tajnici , piæe , veèera , sex ,............. a ¾ena ljutito : ne la¾iiiiii !!!!!! Bio si na KUGLANJU - eto ti kreda za UHOM , mene si mislio prevariti , ha ????
Vidi¹ da je bolje NE biti ljubomoran - nema puno svaðe
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!

Vidi¹ , ako sam ja tvoj èojk i ako sam ljubomoran na tebe - èemu to vodi ?ekranka je napisao/la:hahahah ,legendo![]()
nisam ljubomorna imas pravo
samo sam htjela vidjeti sta ces mi reci
Vodi da mi smeta kako se oblaèi¹ , kako se èe¹lja¹ , kakav ti je dekolte , pa smeta mi gdje ide¹ , s kim si , smetaju mi tvoje kolegice ( npr. s posla ) , prijateljice ,.......... sve ¹to vodi zategnutosti odnosa i to nije zdrava veza.
Jer ako æe neko od nekog otiæi - otiæi æe prije ili kasnije , bez obzira na ljubomoru . Ja sam shvatanja da je svako svoj gospodar i niko nièiji nije gospodar.
Povjerenje je mnogo va¾nije od ljubomore , povjerenje mora biti obojestransko , tad je veza najzrelija

Neznam uopste kako ko izgleda ali prica nabadanje razgovor sa drugima
koje pratim daje mi podatke o pojedinim osobam,a koje me jako "interesuju"..........
Kako sam sve pojedine upoznala posebno "sretne i zadovoljne"da bih mogla nacrtati........tu personu...... :ballbounce:
Uvijek sam bila u pratnji lijepih momaka,,,,a nikada nisam bila ljubomorna iako nemogu reci da nisam bas bila......ali sam to nastojala neispoljavati....da nebih vezu pokvarila...
Ujedno imam jako dobre kvalitete sto mnoge nemaju,,cijenim sebe,mozda je i to razlog sto nisam ljubomorna,............ :huh:
koje pratim daje mi podatke o pojedinim osobam,a koje me jako "interesuju"..........
Kako sam sve pojedine upoznala posebno "sretne i zadovoljne"da bih mogla nacrtati........tu personu...... :ballbounce:
Uvijek sam bila u pratnji lijepih momaka,,,,a nikada nisam bila ljubomorna iako nemogu reci da nisam bas bila......ali sam to nastojala neispoljavati....da nebih vezu pokvarila...
Ujedno imam jako dobre kvalitete sto mnoge nemaju,,cijenim sebe,mozda je i to razlog sto nisam ljubomorna,............ :huh: