![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Ne nije tako vidis tu se razilazimo, ja smatram da su hadisi bili pisani za vrijeme muhameda čak su i neki bili uceni napamet kao i sto je i kuran ucen napamet.Mrki62 je napisao/la:Hadisi su bili zabranjeni zapisivati u vrijeme života Muhameda a.s. a inače su pisani mnogo , mnogo godina poslije smrti Muhameda a.s.
Glavni sakupljači hadisa su bili:
1. Malik - umro 795, dakle 163 godine poslije Muhameda;
2. Ibn Hanbal umro 855, tj. 223 godine poslije Muhameda;
3. Bukhari - umro 870, dakle 238 godina poslije Muhammeda;
4. Muslim Ibn al-Haggag - umro 875, tj. 243 godine poslije Muhameda.
E sad, vehabije kažu da slijede izvorni islam, koji se odnosi na prve tri generacije poslije Muhameda a.s. a po mom to znači da vehabije ne smiju koristiti hadise - jel tako @abazaga
Procitao sam te vijesti nego slab odziv muslimaki ima ha ha ha ha ha haMrki62 je napisao/la:Protest u Parizu: Ukrajinke pozvale muslimanke "da se skinu"
Gole aktivistkinje ukrajinskog feminističkog pokreta "Femen" protestovale su u ispred Ajfelovog tornja u Parizu, založivši se za prava muslimanki.
Gole Ukrajinke digle su demonstrirale protiv "antiženske politike islama", pozivajući muslimanke da dignu svoj glas protiv šerijatskih zakona, javio AFP.
Ih ukrainke brate poznate su m i one jos od 1995 god. one ti se najbrze skidaju same he he he he
Opasne su ti ukrainke bato.![]()
Na transparentima koje su istakle ovom prilikom one su takođe pozvale muslimanke "da se skinu", a bilo je i poruka poput "Ja sam žena, a ne objekt".
Inače, ove djevojke djeluju već nekoliko godina organizujući proteste u vezi s različitim pitanjima širom Evrope i postale su istinski ukrajinski brend.
Mozda kada bi se skinuli medju nasim bulamaJa mislim da bih Mrki i Vihor trebalo da se tamo skinu i protestuju mozda ce biti boljeg efekta
E nek si mu rekoVihor je napisao/la: Mozda kada bi se skinuli medju nasim bulamajer mi osim sto smo pametniji od vehabija imamo sta i pokazati u gacama