:inlove:
Dali ste ikad napisali ljubavno pismo ili dobili od drage osobe?
Dali vam je to ljep¹e, romantiènije od mailova ili sms poruka?
:baa:
Evo ja jesam - puno puta svom biv¹em i on meni. I to mi je tako romanticno, kad i¹èekuje¹ pismo, dobije¹ ga - mo¾e¹ ga osjetit pomirisat (uvjek ga naparfemi¹em) ...
Jest da treba vremena i skuplje je nego ovako ali kad ga dobije¹ osjeti¹ koda je ta osoba uz tebe...
jo¹ uvjek imam svoja ljubavna pisma koja sam dobila od osobe ¹to mi je puno znaèila...najbolje od svega je to, da je napisano s puno emocija i ljubavi..i tako ne¹to nije lako napisati...pogotovo kad mu¹karac pi¹e...nisu svi za to...ali on je bio u rjeèima toliko dobar....mislim kad stvarno voli¹ pi¹e ti srce samo....i puno lak¹e se osjeèa¹ kad izlije¹ osjeèaje na list papira...ni meni nikad nije bio problem napisati ljubavno pismo...mada sam ga samo njemu pisala....vi¹e sam jih pisla prijateljicama kad su trebale...jednostavno upane¹ u prièu i veè si tamo...rjeèi same dolaze iz tebe...
Pisama nemam ali ih se rado sa osmjehom na licu sjecam...ali bi rado zeljela da sam ih sacuvala..jer su posjedovali moc njeznosti toplih rijeci i slatki rijeci volim te,nedostajes mi itd...... :chuckel:
little-baby je napisao/la:
opaa sto si ti bio neki fin momak...i ostao nadam se
Pa u moje vrijeme nije bilo mobitela, interneta, ma zna¹ li ti uop¹te koliko je tad romantike bilo mmmmmmmmmm , pa struje nestane ,............... ¹ta æe¹ drugo u mraku raditi do ,............................. ukljuèi ma¹tu
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baš zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepša i najsjajnija!