Poruka dragoj osobi
Re: Poruka dragoj osobi
Svi govore da sam veoma hrabra i to me raduje...Ali me i nešto brine...Šta da radim, kad jednom budu zahtevali da to i dokažem...?.

" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
....i u snovima mislim na tebe ![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
....JAK SI ONDA, KAD CVRSTO STOJIS NA NOGAMA, A SVE SE OKO TEBE RUSI..

Voljeti se; to ne znaÄi gledati se meÄ‘usobno, već gledati zajedno u istom smjeru... ![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.
"Svi kažu da ljubav boli, što je pogrešno. Samoća boli. Odbijanje boli. Gubitak nekoga boli."

"Obećajte sebi da ćete biti tako snažni da ništa neće moći uznemiriti mir vašeg uma.
Gledajte uvek na sunčanu stranu svega oko sebe i radite na tome da vaš optimizam postane stvarnost.
Razmišljajte samo o najboljim varijantama, radite tako da date najbolje od sebe i očekujte samo najbolje.
Zaboravite na greške iz prošlosti i radite da ostvarite velike stvari u budućnosti.
Posvetite toliko vremena sopstvenom razvoju da vam ne ostane nimalo vremena da kritikujete druge.
Živite u uverenju da je celi svet na vašoj strani dok god iskreno dajete najbolje od sebe."
Kristijan D. Larson
Gledajte uvek na sunčanu stranu svega oko sebe i radite na tome da vaš optimizam postane stvarnost.
Razmišljajte samo o najboljim varijantama, radite tako da date najbolje od sebe i očekujte samo najbolje.
Zaboravite na greške iz prošlosti i radite da ostvarite velike stvari u budućnosti.
Posvetite toliko vremena sopstvenom razvoju da vam ne ostane nimalo vremena da kritikujete druge.
Živite u uverenju da je celi svet na vašoj strani dok god iskreno dajete najbolje od sebe."
Kristijan D. Larson
''Hrabriji si nego što veruješ, jači nego što izgledaš i pametniji nego što misliš.''
Ja cu tragati po mracnim mestima, po parkovima, tragacu po raznim gradovima, lutacu, bicu skitnica, ali cu ostvariri svoj san...
e, to zelim i tebi...

e, to zelim i tebi...

draaaagaa osoboooo ko si da si nadam se da ches mi doch uskoro ja se bona otelih tebe chekajuch pa ti vidi ja te chekam u crvenom shorcu i chelafe glave kod hamine parne pekare drzhachu u ruci ono lindt okruglo gofno a ti ako si slatkohrana kakva i akosh doch samo rad toga....ma nema veze dodji drpachemo se dok jedesh 

I'm multi-talented: I can talk and piss you off at the same time.
"Lijep je osjećaj kada znaš da postoji taj neko, kome ne moraš ništa pričati, jer i bez toga sve razumije."