![smileynewcoffee [smileynewcoffeedu5.gif]](./images/smilies/smileynewcoffeedu5.gif)
Poruka dragoj osobi
Re: Poruka dragoj osobi
jesi mi se naspavao ![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)

" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
zelim da je prodje shto prije glava ![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Volim te u inat ljudima, jer trebam te ko zrak u grudima... I ne dam te, zauvek bicu tu za tebe znaj u dobru i u zlu... ♥

![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.
Nocas za tebe stihove pisem, nocas za tebe zvijezde brojim, dopusti da te poljupcem uspavam, dopusti da ti kazem koliko te volim. ![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
Moje srce je kraljevstvo, ne poznajes njegove granice, a ipak si njegov kralj! ![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
![smileykissb [smileykissblushhq3.gif]](./images/smilies/smileykissblushhq3.gif)
Upravo zato što je tako topao, osmijeh je ljepši od bilo kojeg
cvijeta na svijetu.
cvijeta na svijetu.
U grlu jos uvek ukus gorcine, boli... ljubavi i tuge koje nosim u sebi, svo ovo vreme zbog tebe. Ne primjecujes ti to, niti mozes da vidis koliko sam suza pustila u tisini svake noci. Svaka tvoja rec bolela je poput ostrog noza... Ne vidis bol u ocima....... Pitam se da li se ikad pokajes za sve sto si uradio i rekao... Od tebe sam trazila amo mrvicu ljubavi... Samo tvoje srce je nekad bilo hladno kao stena. Ono najvaznije si mi uskratio - svoje srce.
Molim Boga da jednog dana skupim hrabrost i odem odakle nas vise nista nece vezati... Mozda tada shvatis koliko sam se trudila... Jednog dana kad me vise ne bude, mozda se pokajes... Mozda shvatis da sve sto sam zelela od tebe je tvoj zagrljaj, tvoja ljubav i dasak toplote.![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
Molim Boga da jednog dana skupim hrabrost i odem odakle nas vise nista nece vezati... Mozda tada shvatis koliko sam se trudila... Jednog dana kad me vise ne bude, mozda se pokajes... Mozda shvatis da sve sto sam zelela od tebe je tvoj zagrljaj, tvoja ljubav i dasak toplote.