ZaÅ”to se Mirsad Kebo svrstao u obranu Karadžića i Mladića

Sve o Bosni i Hercegovini
Odgovori
Poruka
Autor/ica
mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

ZaĆ…Ā”to se Mirsad Kebo svrstao u obranu KaradžiÄ—a i MladiÄ—a

#1 Post Postao/la mrki62 »

ZaĆ…Ā”to se Mirsad Kebo svrstao u obranu Radovana KaradžiÄ—a i Ratka MladiÄ—a?

slika

SREBRENICA - Bez obzira Ć…Ā”to Kebo i ostali muslimanski "kebab" politiĆ„Āari sada kupuju jeftine politiĆ„Āke poene, na sastanku koji je održan, Kebo je svjesno ili ne, srebreniĆ„Āku sirotinju nakon Alije IzetbegoviÄ—a ponovno izruĆ„Āio na pladnju srpskim krvnicima predvoĆ„ā€˜enim KaradžiÄ—em i MladiÄ—em. DoduĆ…Ā”e, ovaj put su ih prodali u pravnom smislu, Ć…Ā”to Ä—e Srbi definitivno maksimalno iskoristiti.

Samo potpuna budala, nakon svih dogaĆ„ā€˜anja u Srebrenici, može izjaviti, citat: "Zna li Predsjednik FBiH Ć…Ā”to se jula 95. g. dogaĆ„ā€˜alo u Srebrenici? Zna li da je postojala naredba PredsjedniĆ…Ā”tva RBiH iz juna 95. g. o sveopĆ…Ā”toj mobilizaciji u Srebrenici? U toj naredbi je pisalo da se mobiliĆ…Ā”u svi od 16 do 70 godina kako bi se obranila Srebrenica. Tu je naredbu potpisao ALIJA IZETBEGOVIĆ...!"

Ovom izjavom izvjesni Fahrudin HasanoviÄ—, a s Ć„Āim se Mirsad Kebo složio, "de facto" ponudio alibi srebreniĆ„Ākim krvnicima da u Srebrenici nisu ubijani civili veÄ— "mobilisani" borci.

Naravno, HasanoviÄ— je "zaboravio" napomenuti da je takoĆ„ā€˜er Alija IzetbeoviÄ— uoĆ„Āi samog pada i pokolja u Srebrenici, helikopterom u Sarajevo povukao glavni zapovjedni kadar na Ć„Āelu s Naserom OriÄ—em, Ć…Ā”to se može nazvati svakako osim sluĆ„ĀajnoŔėu.

Ono Ć…Ā”to Ä—e pokopati sve nade da Ä—e ljudska nakaza kakva je Ratko MladiÄ—, biti osuĆ„ā€˜en zbog pokolja u Srebrenici je ova "naredba" Alije IzetbegoviÄ—a o kojoj do sada nitko nije javno progovorio niti je koriĆ…Ā”tena u bilo kojem procesu protiv hordi koje su klale po Srebrenici.

HasanoviÄ— je takoĆ„ā€˜er istakao da je "Zakon o pravima branitelja neustavan"?! Pa je li mu ga donijela upravo vlast u kojoj je ovaj bunike najedeni Mirsad Kebo bio zamjenik Predsjednice FBiH Borjane KriĆ…Ā”to?

Oni umjesto da Kebu, KriĆ…Ā”to i njima sliĆ„Āne oznaĆ„Āe glavnim krivcima za situaciju u kojoj su se naĆ…Ā”li, sada krivicu svaljuju na Živka Budimira, koji onako usput reĆ„Āeno, nigdje i nikada nije apostrofirao Srebrenicu kao najveÄ—e izvoriĆ…Ā”te civilnih žrtava koje su uvedene u prava koja po svim zakonima imaju pripadnici vojnih postrojbi.

Ova lakrdija i mazanje oĆ„Āiju napaÄ—enom narodu Srebrenice se može protumaĆ„Āiti iskljuĆ„Āivo kroz lažnu "brigu" za muslimanske nacionalne interese koju vode SDA i SDP. A njihova briga za bilo koji narod u FBiH je pomnoživa iskljuĆ„Āivo sa-nulom!

Jedno je sigurno. Civili koji su nezakonito stekli status ratnih vojnih invalida Ä—e definitivno morati biti izvedeni iz prava. U protivnom, Revizija Ä—e se sruĆ…Ā”iti kao kula od karata. Ma koliko Kebo, Helez i ostali manipulatori cijeli proces žele prebiti preko leĆ„ā€˜a pripadnika HVO-a.
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baÅ” zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepÅ”a i najsjajnija!

slika

slika

PIRAT_SA_KARIBA
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

Re: ZaĆ…Ā”to se Mirsad Kebo svrstao u obranu KaradžiÄ—a i Mladi

#2 Post Postao/la PIRAT_SA_KARIBA »

Srebrenica ima živi dokaz to su mezari tako da ovo nepije vode Ć…Ā”ta kaže ovaj ili onaj.... Srebrenica ako je bila zaĆ…Ā”tiÄ—ena zona nije smjela pasti to je na obraz svijetu i evropi.......Tebi Ä—e Alija doÄ—i glave ja mislim on ti je sjena kad hodaĆ…Ā”,budi iskren i reci Ć…Ā”ta ti je uradila ARBiH ...........
slikaslikaslika

mrki62
Specijalni status V.I.P
Specijalni status V.I.P

#3 Post Postao/la mrki62 »

Meni Armija BiH nije niĆ…Ā”ta uradila a ti proĆ„Āitaj joĆ…Ā” jednom tekst pa malo promisli o nekim Ć„Āinjenicama [muzikafo1.gif]
Ti si kao najudaljenija zvijezda do koje je najteže doći, ali baÅ” zbog toga je najudaljenija zvijezda najljepÅ”a i najsjajnija!

slika

slika

PIRAT_SA_KARIBA
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#4 Post Postao/la PIRAT_SA_KARIBA »

Mrki62 je napisao/la:Meni Armija BiH nije niĆ…Ā”ta uradila a ti proĆ„Āitaj joĆ…Ā” jednom tekst pa malo promisli o nekim Ć„Āinjenicama [muzikafo1.gif]
Ja ovako neĆ…Ā”to sliĆ„Āno gledam svaki dan to nije niĆ…Ā”ta novo....to je na njihovu sramotu ako su tako govorili....znam da narod uvjek ispaĆ…Ā”ta zato politiĆ„Āare baĆ…Ā” i ne praktikujem oni su za mene najveÄ—e zlo u B i H......
slikaslikaslika

Odgovori