![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
Poruka dragoj osobi
Re: Poruka dragoj osobi
Falis mi... ![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
Ako ti je velika muka u dusi...a srce puno obzira...tesko ces se boriti sa stvarnoscu..

" Ljubav se ne može ispričati, ona se samo može doživeti..."
♥ Mozes da mi trazis moguce i nemoguce,a da zauzvrat nista ne vratis..Da se koristis mojom dobrotom za sve i svasta, a da zauzvrat samo tvrdo srce pokazes,ma mozes koliko hoces, ali ne i dokle hoces.Kad se upali crveni signal u mojoj glavi, a prsti se umore od stalnog gledanja kroz njih,to je kraj za sve i svakoga,bez izuzetka.Andjeo sam kad volim, ali i djavo kada jednom prebolim!!!♥

HeheBrcanka je napisao/la:♥ Mozes da mi trazis moguce i nemoguce,a da zauzvrat nista ne vratis..Da se koristis mojom dobrotom za sve i svasta, a da zauzvrat samo tvrdo srce pokazes,ma mozes koliko hoces, ali ne i dokle hoces.Kad se upali crveni signal u mojoj glavi, a prsti se umore od stalnog gledanja kroz njih,to je kraj za sve i svakoga,bez izuzetka.Andjeo sam kad volim, ali i djavo kada jednom prebolim!!!♥
Nije valjda
![[yell.gif] [yell.gif]](./images/smilies/yell.gif)
pravi je napisao/la:HeheBrcanka je napisao/la:♥ Mozes da mi trazis moguce i nemoguce,a da zauzvrat nista ne vratis..Da se koristis mojom dobrotom za sve i svasta, a da zauzvrat samo tvrdo srce pokazes,ma mozes koliko hoces, ali ne i dokle hoces.Kad se upali crveni signal u mojoj glavi, a prsti se umore od stalnog gledanja kroz njih,to je kraj za sve i svakoga,bez izuzetka.Andjeo sam kad volim, ali i djavo kada jednom prebolim!!!♥
Nije valjda
jest koji si ti

![[wow.gif] [wow.gif]](./images/smilies/wow.gif)

Neko neko ko je dalekoBrcanka je napisao/la:pravi je napisao/la:HeheBrcanka je napisao/la:♥ Mozes da mi trazis moguce i nemoguce,a da zauzvrat nista ne vratis..Da se koristis mojom dobrotom za sve i svasta, a da zauzvrat samo tvrdo srce pokazes,ma mozes koliko hoces, ali ne i dokle hoces.Kad se upali crveni signal u mojoj glavi, a prsti se umore od stalnog gledanja kroz njih,to je kraj za sve i svakoga,bez izuzetka.Andjeo sam kad volim, ali i djavo kada jednom prebolim!!!♥
Nije valjda
jest koji si ti![]()
i misli na tebe
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
na mene jesil siguran
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)

Ljubav je samo rijec i nista viseBrcanka je napisao/la:na mene jesil siguran![]()
ali ruka u ruci je nesto vise
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
pravi je napisao/la:Ljubav je samo rijec i nista viseBrcanka je napisao/la:na mene jesil siguran![]()
auu zaljubi se

u kogaBrcanka je napisao/la:pravi je napisao/la:Ljubav je samo rijec i nista viseBrcanka je napisao/la:na mene jesil siguran![]()
auu zaljubi se![]()