![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
S kojom bi osobom danas proveli dan na kahvi - kafi - kavi?
Re: S kojom bi osobom danas proveli dan na kahvi?
sa nekim uh uh ![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)
- jasminka62
- Svakodnevni prolaznik
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
bolje biti malo lud nego malo pametan
![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
- jasminka62
- Svakodnevni prolaznik
ja bi sa svima sa foruma
na moj racun ha nije beg cicija![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
na moj racun ha nije beg cicija
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
S jednim ˇdrugomˇ,pa da mi isprica verziju price koju je doticna osoba njemu ispricala.Hahahaha koja laz!!!!Bit ce da doticna osoba ima nesto protiv mene ili sam JOJ jako interesantna pa me stalno veze za kojekakve price.Hocemo li imena sta sam cula????Polako,navest cu sta sam cula,pa ce i VIPER to da procita ,jer se i on spominje u toj besmoslenoj lazi.A Viper tacno zna kakvo sam mu pitanje postavila,koji problem imam.A ako sam slucajn spomenula TRECU osobu,nek Viper slobodno kaze,jer ne trpim besmislene djetinjaste lazi.Na kraju,poslat cu i Viperu ponovo poruku i pitati ga da li je rekao to sto sam cula.Pa nek moju poruku slobodno OBJAVI
- jasminka62
- Svakodnevni prolaznik
vala dosta i tih
jer od
sve pocinje ![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
![smileynewcoffee [smileynewcoffeedu5.gif]](./images/smilies/smileynewcoffeedu5.gif)
jer od
![smileynewcoffee [smileynewcoffeedu5.gif]](./images/smilies/smileynewcoffeedu5.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Minja je napisao/la:S jednim ˇdrugomˇ,pa da mi isprica verziju price koju je doticna osoba njemu ispricala.Hahahaha koja laz!!!!Bit ce da doticna osoba ima nesto protiv mene ili sam JOJ jako interesantna pa me stalno veze za kojekakve price.Hocemo li imena sta sam cula????Polako,navest cu sta sam cula,pa ce i VIPER to da procita ,jer se i on spominje u toj besmoslenoj lazi.A Viper tacno zna kakvo sam mu pitanje postavila,koji problem imam.A ako sam slucajn spomenula TRECU osobu,nek Viper slobodno kaze,jer ne trpim besmislene djetinjaste lazi.Na kraju,poslat cu i Viperu ponovo poruku i pitati ga da li je rekao to sto sam cula.Pa nek moju poruku slobodno OBJAVI
Ako imas neko pitanje mozes to i preko PP rijesit!! Necu ovo brisat,da nebude selma opet brise
![[eusa_naughty.gif [eusa_naughty.gif]](./images/smilies/eusa_naughty.gif)