![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
Poruka dragoj osobi
Re: Poruka dragoj osobi
![[eusa_think [eusa_think.gif]](./images/smilies/eusa_think.gif)
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma
Kad te nema moji snovi se izgube, moja masta se zamrzne, moje usne ne govore, moja dusa se izbrise i sve bol postane!
Jedini,ti si bio zivot moj..i zadnja zvijezda sto na nebu sja.. ![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Za dobro jutro saljem ti srce sa jutarnjom rosom, da te volim saljem ti cvrkut ptica, u tvoju kosu ti saljem prve sunceve zrake, a moji poljupci sa sapatom vjetra nek te jutrom miluju i njezno bude.

jutric
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
![smileycrushh [smileycrushhx9.gif]](./images/smilies/smileycrushhx9.gif)
Moje je ime sreća,tuđa sreća... uvijek sam dobra svima osim samoj sebi....Moja je ime sreća,magnet za tugu,slobodno prilaze mi samo zauzeti....ljubav je gorki pelin,i više nitko nije nevin...znam,to je cijena što sam sama na planeti..

Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
Tesko je naci reci,jer onih pravih je tako maloo..Zar su potrebne reci da bi shvatio da je nekom do tebe stalo..

Meni nisu potrebni ljudi, meni nisu potrebni sni, meni je potrebna ljubav, meni si potreban ti.

Moj zivot zelim dijeliti sa tobom. Moje srce zelim ti pokloniti. Trebam te! Ne mogu vise zivjeti bez tebe. A za to postoji samo jedan razlog: VOLIM TE!