Poruka dragoj osobi
Re: Poruka dragoj osobi
Daj sto das'
Nemam vrimena
Brz je dan
Brzo izgaram
Sto je sad
Reci mi da znam
Daj sto das'
Sto mi ne triba
Bacit' cu sve na kolina
Mozda znam
A mozda riskiram
Daj sto das'...
Daj sto das'...
Daj sto das'...
Daj sto das'...
Nemam pojma...
Nemam pojma
Sto se događa
I nemam znanja
Da bar pogađam
Ja sam hipno-tizi-tizi-ran...
O yeah...
O yeah...
Daj sto das'
Nemam vrimena
Brz je dan
Brzo izgram
Sto je sad
Reci mi da znam
Daj sto das'
Sto mi ne triba
Bacit' cu sve na kolina
Mozda znam
A mozda riskiram
Nemam pojma...
Nemam pojma
Sto se događa
I nemam znanja
Da bar pogađam
O yeah...
O yeah...
O baby, baby yeah, yeah...
O yeah...
O yeah...
O yeah...
Nemam vrimena
Brz je dan
Brzo izgaram
Sto je sad
Reci mi da znam
Daj sto das'
Sto mi ne triba
Bacit' cu sve na kolina
Mozda znam
A mozda riskiram
Daj sto das'...
Daj sto das'...
Daj sto das'...
Daj sto das'...
Nemam pojma...
Nemam pojma
Sto se događa
I nemam znanja
Da bar pogađam
O yeah...
O yeah...
Daj sto das'
Nemam vrimena
Brz je dan
Brzo izgram
Sto je sad
Reci mi da znam
Daj sto das'
Sto mi ne triba
Bacit' cu sve na kolina
Mozda znam
A mozda riskiram
Nemam pojma...
Nemam pojma
Sto se događa
I nemam znanja
Da bar pogađam
O yeah...
O yeah...
O baby, baby yeah, yeah...
O yeah...
O yeah...
O yeah...
1.
Nikada se nisam borila za tebe. Nikada se nisi borio za mene.
Lažem. Jesi. Bezuslovno i nesebiÄÂno proÅ¡log leta i jeseni i zime.
Ovaj život prolazi kroz tebe.
Ponovo je kormilo u našim rukama. Boriš-borimo se za sebe. Svako za sebe.
Tako sam želela onog popodneva dok smo sedeli na sofi da ti priđem i nežno poljubim trepavice, da ne osetiš. Ti si ispružen dremao ili se pretvarao da spavas a ja poluzamišljena naslonjena na jedan od jastuka lutala mislima.
Telma i Luiz svaki put kada dodjem, svaki put, TCM, kao deÄÂak od 1000 leta, deÄÂak u telu odraslog muÅ¡karca. Tako sam htela da se uÅ¡unjam kod tebe u krevet onih zimskih veÄÂeri, kada bi odlazio u svoju praznu kulu bez iÄÂega, praznu i praznu. Kao i prazan krevet. U toku noći me budiÅ¡, prilaziÅ¡ krevetu, i Å¡apućeÅ¡. Sledeći put to radiÅ¡ sa balkona.
Zar nismo oboje navikli da se na razliÄÂitim geografskim koordinatama budimo
pored nekog drugog, i sada se odvikavamo? Pardon,odvikli smo se.
Ti od nje, ja od njega.
Onda ujutru u prolazu dok se oblaÄÂimo, svako za sebe, malo statistike:
pitam - koliko godišnje , odgovaras: šest, sedam , nekada paralelno dve ili tri.
Dok te slusam ulazim u kupatilo, kao da neobavezno priÄÂamo o najnovijim proizvodima firme Dove, kao da razgovaramo uz ÄÂaj i pomiÅ¡ljam - bože...raÄÂunam u sebi, ako 20 godina dejtuje devojke u proseku sedam, osam njih godiÅ¡nje, dobijemo brojku preko 140.
Dok perem zube oduzimam tvojih 9 godina plus, od mojih naivnih, blesavih i raÄÂunam svoju cifru. PreraÄÂunavam se, matematika mi je uvek bila loÅ¡a strana.
Idemo kolima na posao, ti ideš, ja uživam gledajući kroz prozor – obrisi mostova, slušajući 'zvuk tišine'.
2.
ÄŒoveÄÂe, kako ti se boja oÄÂiju prelama po snežnoj belini, tako su ÄÂudne
-uzvikuješ oduševljeno, i šljapkamo po snegu koji se topi dok se priblizavamo zgradama gde žive roditelji mog bivšeg momka. Idemo po moje stvari. Kažem ti kako je bio ljubomoran na tebe iako si daleko, daleko da bi mi sada, tada nikada bio bliži bio tako dalek(o).
Ti si moj drug. Moj prijatelj. Uvek ideÅ¡ ispred mene. TrÄÂiÅ¡. Ne mogu da te sustignem. Oduvek je bilo tako. KažeÅ¡ da imam predivan osmeh i da se stalno smejem. SećaÅ¡ se one veÄÂeri na minus 3, brzo hodanje 45 minuta, u kilometrima 2, 3, nije bitno. Brza Ã…Â etnja pred spavanje. TestiraÅ¡ me, meriÅ¡ vreme, uz put smejemo se sve vreme i pevaÅ¡ (jer si zaljubljen bio u ...) sve vreme. Iako je mrak, magla, poneka svetla na keju pored reke, ti pevaÅ¡ ‘love is all around ‘ i ironiÄÂno se smejemo, tj ti se smejeÅ¡ jer si zaljubljen, meni je lepo ne osećam hladnoću, minute koji prolaze. Smejem se. Vraćamo se, vreme je izmereno, moja stopala bolna. UzimaÅ¡ ulje i masiraÅ¡ mi dugo stopala. Igramo se drugarice i druga. Samo pitanje i odgovor, smejem se sve vreme i otkud tako dobro masiraÅ¡? IÅ¡ao si na kurseve za masažu? Vrlo znaÄÂajno i nonÅ¡alantno odgovaraÅ¡: ih, samouko plus knjige i praksa, praksa, koliko sam samo devojaka proÅ¡ao. Onda pomisliÅ¡ ma to nije nista, frendli usluga prijateljici koja ima bolna stopala. Smejem se, golicljiva sam. Ti me posmatraÅ¡. Idemo na spavanje. Svako u svoj krevet.
Ujutru puÅ¡taÅ¡ veselu muziku i spremas nam doruÄÂak uz O.Redinga. Napolju je kiÅ¡a, u stanu je vedro.
VoziÅ¡ i priÄÂaÅ¡ mi plan kako ćeÅ¡ je iznenaditi jednog jutra sa buketom cveća na stolu
da je ÄÂeka kada doÄ‘e na posao. Sve mi priÄÂaÅ¡. SluÅ¡am te. Posmatram te.
Srećna sam zbog tebe i tvoje zaljubljenosti i ohrabrujem 'tvoj plan'.
Kasnije, mnogo, mnogo kasnije si ćutao. Stvar između vas dvoje je pukla. Ona je zatrudnela sa svojim suprugom. A ti si nastavio dalje sa nekom A. sa kojom si potom raskinuo.
I tako u krug.
3.
Ti si voljen i tvoja ljubav me greje.
Ti si moj najbolji prijatelj. Ma gde se nalazila.
ÄŒesto smo daleko. Ti si uvek na jednom mestu.
Kao da ÄÂekaÅ¡ ili tražiÅ¡ neÅ¡to.
Uvek si tu kada sam na 'rubnim' dešavanjima.
Energija je kada ljubav u 3 sekunde traje veÄÂno, pretvorena u ÄÂvrsti zagrljaj.
Bezuslovno.
NajÄÂvršći.
Kažeš da izgledam sjajno. Svaki put.
Ili da mirišem predivno. Svaki put.
Sada. Smejemo se sve vreme. Gledamo se nepomiÄÂno u sred buke, saobraćaja.
Sve okolo se zamrzava. Zumira.
Uvek na kratko. Uvek negde žurim, uvek negde žuriš.
OÄÂi ti se smeju, posle rastanka ne prestajem da se smejuljim i osvrćem untrag kroz stakla da vidim da li si otiÅ¡ao.
Nema te
Nema me
Nema te
Nema me
Možemo jedno bez drugog
Možemo li?
I dalje brineš i pišeš
I pišem i pišem
I pišeš i pišem
Ne pišeš.
Pa opet pišeš.
Pa prestaneš.
Zatim nastaviš.
Zašto i dokle.
Nikada se nisam borila za tebe. Nikada se nisi borio za mene.
Lažem. Jesi. Bezuslovno i nesebiÄÂno proÅ¡log leta i jeseni i zime.
Ovaj život prolazi kroz tebe.
Ponovo je kormilo u našim rukama. Boriš-borimo se za sebe. Svako za sebe.
Tako sam želela onog popodneva dok smo sedeli na sofi da ti priđem i nežno poljubim trepavice, da ne osetiš. Ti si ispružen dremao ili se pretvarao da spavas a ja poluzamišljena naslonjena na jedan od jastuka lutala mislima.
Telma i Luiz svaki put kada dodjem, svaki put, TCM, kao deÄÂak od 1000 leta, deÄÂak u telu odraslog muÅ¡karca. Tako sam htela da se uÅ¡unjam kod tebe u krevet onih zimskih veÄÂeri, kada bi odlazio u svoju praznu kulu bez iÄÂega, praznu i praznu. Kao i prazan krevet. U toku noći me budiÅ¡, prilaziÅ¡ krevetu, i Å¡apućeÅ¡. Sledeći put to radiÅ¡ sa balkona.
Zar nismo oboje navikli da se na razliÄÂitim geografskim koordinatama budimo
pored nekog drugog, i sada se odvikavamo? Pardon,odvikli smo se.
Ti od nje, ja od njega.
Onda ujutru u prolazu dok se oblaÄÂimo, svako za sebe, malo statistike:
pitam - koliko godišnje , odgovaras: šest, sedam , nekada paralelno dve ili tri.
Dok te slusam ulazim u kupatilo, kao da neobavezno priÄÂamo o najnovijim proizvodima firme Dove, kao da razgovaramo uz ÄÂaj i pomiÅ¡ljam - bože...raÄÂunam u sebi, ako 20 godina dejtuje devojke u proseku sedam, osam njih godiÅ¡nje, dobijemo brojku preko 140.
Dok perem zube oduzimam tvojih 9 godina plus, od mojih naivnih, blesavih i raÄÂunam svoju cifru. PreraÄÂunavam se, matematika mi je uvek bila loÅ¡a strana.
Idemo kolima na posao, ti ideš, ja uživam gledajući kroz prozor – obrisi mostova, slušajući 'zvuk tišine'.
2.
ÄŒoveÄÂe, kako ti se boja oÄÂiju prelama po snežnoj belini, tako su ÄÂudne
-uzvikuješ oduševljeno, i šljapkamo po snegu koji se topi dok se priblizavamo zgradama gde žive roditelji mog bivšeg momka. Idemo po moje stvari. Kažem ti kako je bio ljubomoran na tebe iako si daleko, daleko da bi mi sada, tada nikada bio bliži bio tako dalek(o).
Ti si moj drug. Moj prijatelj. Uvek ideÅ¡ ispred mene. TrÄÂiÅ¡. Ne mogu da te sustignem. Oduvek je bilo tako. KažeÅ¡ da imam predivan osmeh i da se stalno smejem. SećaÅ¡ se one veÄÂeri na minus 3, brzo hodanje 45 minuta, u kilometrima 2, 3, nije bitno. Brza Ã…Â etnja pred spavanje. TestiraÅ¡ me, meriÅ¡ vreme, uz put smejemo se sve vreme i pevaÅ¡ (jer si zaljubljen bio u ...) sve vreme. Iako je mrak, magla, poneka svetla na keju pored reke, ti pevaÅ¡ ‘love is all around ‘ i ironiÄÂno se smejemo, tj ti se smejeÅ¡ jer si zaljubljen, meni je lepo ne osećam hladnoću, minute koji prolaze. Smejem se. Vraćamo se, vreme je izmereno, moja stopala bolna. UzimaÅ¡ ulje i masiraÅ¡ mi dugo stopala. Igramo se drugarice i druga. Samo pitanje i odgovor, smejem se sve vreme i otkud tako dobro masiraÅ¡? IÅ¡ao si na kurseve za masažu? Vrlo znaÄÂajno i nonÅ¡alantno odgovaraÅ¡: ih, samouko plus knjige i praksa, praksa, koliko sam samo devojaka proÅ¡ao. Onda pomisliÅ¡ ma to nije nista, frendli usluga prijateljici koja ima bolna stopala. Smejem se, golicljiva sam. Ti me posmatraÅ¡. Idemo na spavanje. Svako u svoj krevet.
Ujutru puÅ¡taÅ¡ veselu muziku i spremas nam doruÄÂak uz O.Redinga. Napolju je kiÅ¡a, u stanu je vedro.
VoziÅ¡ i priÄÂaÅ¡ mi plan kako ćeÅ¡ je iznenaditi jednog jutra sa buketom cveća na stolu
da je ÄÂeka kada doÄ‘e na posao. Sve mi priÄÂaÅ¡. SluÅ¡am te. Posmatram te.
Srećna sam zbog tebe i tvoje zaljubljenosti i ohrabrujem 'tvoj plan'.
Kasnije, mnogo, mnogo kasnije si ćutao. Stvar između vas dvoje je pukla. Ona je zatrudnela sa svojim suprugom. A ti si nastavio dalje sa nekom A. sa kojom si potom raskinuo.
I tako u krug.
3.
Ti si voljen i tvoja ljubav me greje.
Ti si moj najbolji prijatelj. Ma gde se nalazila.
ÄŒesto smo daleko. Ti si uvek na jednom mestu.
Kao da ÄÂekaÅ¡ ili tražiÅ¡ neÅ¡to.
Uvek si tu kada sam na 'rubnim' dešavanjima.
Energija je kada ljubav u 3 sekunde traje veÄÂno, pretvorena u ÄÂvrsti zagrljaj.
Bezuslovno.
NajÄÂvršći.
Kažeš da izgledam sjajno. Svaki put.
Ili da mirišem predivno. Svaki put.
Sada. Smejemo se sve vreme. Gledamo se nepomiÄÂno u sred buke, saobraćaja.
Sve okolo se zamrzava. Zumira.
Uvek na kratko. Uvek negde žurim, uvek negde žuriš.
OÄÂi ti se smeju, posle rastanka ne prestajem da se smejuljim i osvrćem untrag kroz stakla da vidim da li si otiÅ¡ao.
Nema te
Nema me
Nema te
Nema me
Možemo jedno bez drugog
Možemo li?
I dalje brineš i pišeš
I pišem i pišem
I pišeš i pišem
Ne pišeš.
Pa opet pišeš.
Pa prestaneš.
Zatim nastaviš.
Zašto i dokle.
Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!

Ti si trag koji ne mogu izbrisati,ti si plamen koji ne mogu ugasiti, ti si bol koji ne mogu preboleti, ti si neko koga ću zauvek voleti!
- PIRAT_SA_KARIBA
- Velicanstvo Foruma