![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
![smileyheartbounc [smileyheartbounceqy7.gif]](./images/smilies/smileyheartbounceqy7.gif)
ts...
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
Život je pred tobom,nežali za prošlošću okreni se budućnosti...niko te nije vrijedan to ćeš shvatiti tek kad ostarišbosanka100 je napisao/la:Ako ikad u zivotu ponovo dodes tu znaj da te volim najvise na svijetu, znaj da svake sekunde mislim na tebe, puno sam pogrijesila sto ti nikad u zivotu to nisam rekla, nisam htjela povrsnu aanturu, htjela sam ti pokazat sta je to ljubav, ali nazalost sada je prekasno, gledam kako te drugi iskoristavaju, a nemogu tu nista, glumim da te nevolim da nebi upropastila nase prijateljstvo koje je sad vec upropasteno zbog tih losih zlih ljudi, uvijek cu te voljeti. Nemogu zivjet bez tebe, volim te vise od svega, ali nemogu gledat i slusat kako te ona vara i sta radi od tebe, neznam, mozda jednog dana svatis, ali vec je sada prekasno, veseli se sto ces dobit sina, neznam - ako je koristila zastitu sa ljubavnicima onda je vjerojatno tvoj, i cuvaj ga. A ja nemogu vise ovu bol podnijeti zbog nje, najbolje je da se ubijem