![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Sve svoje prijasnje partnere dovoljno sam poznavala..i svaki od njih ima neku specificnost koja ga izdvaja kao jedinku....
Sa zadnjim partnerom skojim sam bila puno godina u vezi....naravno njega najbolje znam, s puno specificnih stvari....
Potice iz ugledne porodice ,oca presjednika jedne opstine nisam ga nikada upoznala jer je veoma mlad umro ..a majke jako mudre zene od koje sam naucila mnoge dobre stvari..vec sam pisala prije o tome...Komplet porodica o kojoj nemam nista lose reci..sa nevjerovatno dobrim odnosima...bazirani na izuzetnom respektu i postovanju..gdje lijepa rijec uvijek je tu...valjda ste do sada svatili po postovima sta mislim o toj porodici...Ra-Ja je napisao/la:Posto ga dobro poznajem zato znam,da nikada nebih dosao ovdje na forum da se uopste vidi a kamoli da pise postove.a o namjeri da budemo zajedno niti meni niti njemu nebih palo na pamet..
Covjek koji nikada nebih dosao na vrata da vas moli za pozajmicu pa kada bih i umirao od gladi..ali bi rado dosao na vrata da vam ponudi poslednji komad hljeba ako zna da ste u nevolji...
Covjek u cijem drustvu necete nikada cuti ruzne rijeci i psovke....
Njega nemozete glumiti..iako to bosman pokusava, ali on nije taj.ili neko od familije pokusava nabaciti svoje misljenje i zelje....
Mi vise nismo skupa i kada je kraj....onda je zaista Kraj....