Bila na vikendici u Hercegovini i muž našao neki domaći duhan koji je njegov otac tu ostavio i hoće da smota sebi cigaru i zapali, kad je ispušio legao i govori "nije mi dobro, ovo je katastrofa, otac mi se drogira"
Vezite me cim pocnem sanjati vinograde, zna se ko sam kad se pogase ljeta...
Gledam kroz prozor. Vodi zena dve pudlice jedna crna ,druga bijela. Svezane na po metar zajedno ;a u nastavku kabal koji ona drzi.
Kako kisa pada u drugoj joj ruci otvoren kisobran..Neznam kako sagela se da nesto uzme sa zemlje i tim saginjanjem lupila od zemlju kisobrano tako da su se psi uplasili omotali se oko njenih nogu..Ponovo se sage da se ispetla a psi se opet uplasise i jos vise se zapetljase.i stali gledaju gazdaricu a ona u njih...
Poslije velike borbe uspjela je konacno izaci iz zamke a da nije pala na nos...
danas na srbiji ono za popa glavnog kad su birali mi sklapali namjestaj kad odjednom poce pop da uci
u ime oca i svetoga duhaaaaaaaa
a moj otac iz sobe
meni je nestalo kruhaaaaaaaaaaaa
Jutros pricao sa jednom prijateljicom i kaze mi ona kako je mati zvala da dodje popodne da vade krompir(a ona inace profesorica mlada i ono stalno usminkana i picnuta) Kad popodne dodje meni ovaj sms "Jao sto mi se izdesava zbog krompira!Prvo sam pala na beton ,na koljena ko dijete,zvirnjajuci kad ce ovi naici,onda zalutam po nekim livadama trazeci ih autom i na to sve mi nestane goriva.Morala 2km pjesaciti da donesem goriva da upalim auto..ma uzas! Sad sijedim na krompirima i necu ni da radim"
na facebook se javlja od mog muza jedan jaran iz cecenije,
kaze hej Ben sta ima
ja: nista
on: kako zena i djeca
ja: nemam zene
on: sto
ja: pa ja sam zena
on: ah stuligung