Koliko pravih prijatelja imate?!?

Ponasanje.Bonton.Prijateljstvo.
Poruka
Autor/ica
leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#17 Post Postao/la leptirica-de »

EdeLa67_ je napisao/la:
leptirica-de je napisao/la:
EdeLa67_ je napisao/la:Pogotovo u Bosni... Mislim kad bih tamo neshto rekla nekoj prijateljici znao bih cijeli grad :eh:

hahaha ! :lol: a kaaaaakooo si u praaavuuu !!! neznas koliko iskustva ja stime imam ! ma nedo bog nikome ! heheh -- a grad nije nista prema SELU ! jooojjj kad cijelo selo pocne da pricaaa - da je ta prica ISTINA pa hajd -opet nekako - ali oni tu pricu raztezu i mjenjau i izmisljaju neke druge stvari i jos kad doda svako toj prici malo nesta sa svoje strane jaooo nema nista gore

Pa i ja sam iz sela :cool: Hahaaha pa da, tako je to... Tamo nikom nemogu vjerovati, jedino rodici i muskarcu :chuckel: Mislim da oni manje tracaju nego cure :-k
ma vjeruj da su na selu svi isti ! musko kao i zensko ! pa sta ce drugo--- citav dan nemaju sta bolje radit osim o drugima pricat pa im dobro dodje kad nesta cuju. Ali sta ces kad su takvi seljaci od muhe naprave medvjeda --a jaoo pogotovo one STARIJE ZENE! :nervous: :nervous: :wow: :wow: ja tamo nevjerujem nikome niti rodicama ni drugaricama :huh:

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#20 Post Postao/la leptirica-de »

EdeLa67_ je napisao/la: Cim stanesh s mushkim rodom i (ne daj boze :cry: ) neko te vidi, onda sledeci dan cijelo selo misli da ti je momak i da ste se zarucili i blablabla ](*,)
hahah! e sad sam se pravo nasmijala ! zato ste je tako! nemoze se ni stati smomkom malo na putu pa da ga samo pozdravis i pitas kako je kamal sta duze popricat.. jednom sam se ja nasla u bosni smomkom .. (to prosli put kad sam bila u bosni) bila je neka igranka u selu . svi su bili na igranki a ja osla malo dalje od naroda i cekala momka (koji mi je dosao iz drugog sela hahahaa) bila sam snjim , i dok je me ljubio , prosao je neki covijek kraj nas , nije me prepoznao posto je bio mrak ali da bog sacuvaa cim je on dosao do igranke->> do narode SVIMA je ispricao da ima dole neka cura koja se ljubi smomcima (daleko od ostalih..U MRAKU) mozes zamisliti sta su jos pricali ! jojjj kad ssam se i ja vratila na igranku nije hvala bogu dosla ta prica do mame moje , ali iduci dan , nisam ni ustala bila..spavala kad mi dodje mama na vrata , budi me i pita gdje sam sinoc bila ! i ispricala mi sta sve ti seljaci pricaju po selu! ma oni su sad izmislili pricu pravuuuu.. da nisam znala o cemu se radi mislila bi da je ta curaa pravo neka k**** (ali ta cura smomkom sam bila ja , i j**** mu sve znam sta sam smomkom radila vise od poljubca nije bilo ) nista , ja sam rekla da nisam bila ja , ali koliko su me ispitivalii c,c,c to nikad necu zaboraviti ali hajd , makar sam sad uz to sta naucila :D :D ...

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#21 Post Postao/la leptirica-de »

..jesam i ja napisala roman ! ali et , tako je kad dosada ubija

leptirica-de
Hronicar foruma
Hronicar foruma

#23 Post Postao/la leptirica-de »

:chuckel: :chuckel: Okeeyy upravu si , vracamo se na temu ! pravih prijatelja jednako nemam nijednog ! :D

Tourniquet
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Cuvaj me Boze, prijatelja, jer se neprijatelja cuvam sam..

#25 Post Postao/la Tourniquet »

U realnosti nijednog... A mislim da imam negdje u nekom drugom svijetu jednu pravu prijateljicu... I dosad je sve ok tu.. NAdam se i ostane..

ADMIN_BOL-CHAT.DE

#26 Post Postao/la ADMIN_BOL-CHAT.DE »

Ma nije vazno koliko prijatelja imate
Da li ga imali na svakom cosku ili imali odabrano drustvo
Jedan jako bitna stvar da se zapitate kakav ste vi prijatelj
Svi bi ovde sad rekli da ste dobar prijatelj na ja moze i da je tacno

Ali da li znate da kao dobar prijatelj postujete tudju privatnost
i da ne dozvoljavate drugima da previse zadiru u vasu.
Izbegavajte da od prijatelja trazite usluge - radije sami rjesite svoje probleme.
ako se on ponudi da vam pomogne - prihvatite radosno.
Priskocite u pomoc kada treba podrzite u teskim trenucima.
Jasno vam je da je drustvo prijatelja se pokazuje u najtezim, ali i u najradosnijim trenucima
Prijateljima uvijek recite ono sto stvarno mislite,
ne strahujuci se da ce vam zamjeriti zbog toga.
I znajte da oprostite i to je jedan od nacina ukoliko niste imali prijatelja da ga tako steknete

ra-ja
Velicanstvo Foruma
Velicanstvo Foruma

#27 Post Postao/la ra-ja »

Dok sam bila u bosni imala sam puno drustva ,sa svima sam imala dobre prijateljske odnose,ali odabirala sam prijatelje jer sam uvidjela da nemozes svakome povjeriti se.Tako sam sa svima bila dobra a samo pojedini su bili pravi. :D
Sada nisam u situaciji da biram prijatelje, nego prihvatam ono sto mi se nudi. Sada imam par njih ovdje na forumu, a imala sam i imam i sada jednu prijateljicu koja vise ne zivi u ovom gradu ....nazalost

Nikada nikome ne zadirem u privatnost ako vidim da nesto nije u redu pitam dali zeli to podjeliti samnom.
Mislim da prijatelji djele sve ,radost i zalost, tugu i bol, i da trebaju jedan drugom biti pri ruci u svakom momentu. :-k
Inace prema prijateljim sam jako direktna, iskrena,to trazim i od njih da budu.

dinko
@ #bol-chat
Kontakt:

#28 Post Postao/la dinko »

Ra-Ja je napisao/la:Dok sam bila u bosni imala sam puno drustva ,sa svima sam imala dobre prijateljske odnose,ali odabirala sam prijatelje jer sam uvidjela da nemozes svakome povjeriti se.Tako sam sa svima bila dobra a samo pojedini su bili pravi. :D
Sada nisam u situaciji da biram prijatelje, nego prihvatam ono sto mi se nudi. Sada imam par njih ovdje na forumu, a imala sam i imam i sada jednu prijateljicu koja vise ne zivi u ovom gradu ....nazalost

Nikada nikome ne zadirem u privatnost ako vidim da nesto nije u redu pitam dali zeli to podjeliti samnom.
Mislim da prijatelji djele sve ,radost i zalost, tugu i bol, i da trebaju jedan drugom biti pri ruci u svakom momentu. :-k
Inace prema prijateljim sam jako direktna, iskrena,to trazim i od njih da budu.
Danas je tesko naci pravog prijatelja kojem se mozes ispovijediti i reci mu sve.Danas su prijatelji samo iz korisit jer takav je svijet postao danas.Ja osobno imam jednog prijatelja koji mi je prijatelj iz djetinjstva,odnosno,od moje 5 godine smo se poceli igrati.Danas smo razdvojeni jer on studira u Sarajevu a ja u Rijeci no ni daljina nas ne moze razdvojiti,svaki dan se cujemo ili E-mail ili mobilnim telefonom ...

mala-plava21
Zvijezda na usponu
Zvijezda na usponu
Lokacija: Zagreb bijeli / Kad ti se place ti se nasmij od srca

#29 Post Postao/la mala-plava21 »

Pravih prijatelja 2 ali iskrenih kako se kaze u dobru i zlu :D
Ljubav je... drugi zivot, ona urasta u dusu, unosi toplinu u svaku zilu i titra zivotom sa svakim otkucajem srca.

Odgovori