Niti sam namjeravao.. jah! Sugradjanko.. ahaa .. kojeg grada?
![inlove.gif [inlove.gif]](./images/smilies/inlove.gif)
Ako se odnosi na dva upisa iznad tvog, usudujem se reciMINJA je napisao/la:Svatih......
vidovita_dzemila je napisao/la:emi ja samo dva imam. sve koje dobijem podijelim drugima jer mi se malo koji sviđa![]()
danas mi bili gosti pa pravila onu famoznu kukuruzu u kuglofu. poÅ¡to mi je crkao grijaÄ od Å¡poreta u kući morala sam nositi u ostavu da ispeÄÂem u Å¡poretu u kojem inaÄÂe peÄÂem ljeti da bi mi kuća bila hladnija. uglavnom dok sam nosila upala mi u kukuruzu poveća muÅ¡ica, onako veliÄÂine komarca. prvo sam je pokuÅ¡ala iskopati nožem ali Å¡to sam viÅ¡e ÄÂupala ona je iÅ¡la sve dublje i dublje. pa sam onda probala malo prstomda bih na kraju odustala. pa u ÄÂijem je stomaku zavrÅ¡ila ne znam
carobnjak_iz_voza je napisao/la:Slagao sam jednoj zenskoj s neta ime i nasli se na kahvi bla,bla...a ja joj i dalje nisam rekao kako se zovem..ne znam zasto. Elem,krene ona kuci i u tom navali kisa i ja brate kao pravi dzentlmen povezem ju doomaa,ali nas ustavi murija jer nisam upalio svijetla i lik me nakon uzimanja dokumenata prozove IMENOM par puta
Iz ovoga sam naravno izvukao pouku daa ne treba uvijek ni biti dzentlmen
carobnjak_iz_voza je napisao/la:Slagao sam jednoj zenskoj s neta ime i nasli se na kahvi bla,bla...a ja joj i dalje nisam rekao kako se zovem..ne znam zasto. Elem,krene ona kuci i u tom navali kisa i ja brate kao pravi dzentlmen povezem ju doomaa,ali nas ustavi murija jer nisam upalio svijetla i lik me nakon uzimanja dokumenata prozove IMENOM par puta
A izruzila me ko dama pudliculisko je napisao/la:carobnjak_iz_voza je napisao/la:Slagao sam jednoj zenskoj s neta ime i nasli se na kahvi bla,bla...a ja joj i dalje nisam rekao kako se zovem..ne znam zasto. Elem,krene ona kuci i u tom navali kisa i ja brate kao pravi dzentlmen povezem ju doomaa,ali nas ustavi murija jer nisam upalio svijetla i lik me nakon uzimanja dokumenata prozove IMENOM par puta
auu nije dobro pa sta ona na to ...