Međutim , ako se javim , onda dam svoj komentar , nije s moje strane općenito to što ti tvrdiš , nije
![oha.giff [muzikafo1.gif]](./images/smilies/muzikafo1.gif)
Hafiz je ÄÂovjek kao i mi al je prepotentan, Å¡to za mene nije niÅ¡ta novo, jer takvih imam dosta u svojoj okolini - znaÄÂajno je kod njegovih zemljaka, ljudi iz svoje kože ne moguMic_Sokoli je napisao/la:
Ma dobro baaa,inace kako si baris li i dalje Hafiza sa odabirom vijesti koje postavljas
.
Nema to veze sa S.Arabijom,nego ima veze sa Kinom i Rusijom.USA i Evropa su u fazi propadanja,i jedini nacin da se izvuku iz krize im je "Veliki Globalni Rat" protiv Rusije i Kine.Zato oni stvaraju pole za takav Rat.Pakistan i Iran imaju oduvjek jako dobre odnose sa Kinom i Rusijom,i u slucaju takvog rata oni bi bili na stranu Kine i Rusije.Barak "Husein" Obama nije dzabe postavljen za presednjika USA,vec sa ciljem da opet pridobije Muslimanske zemlje na stranu zapada,kako bi zajedno poceli veliki Rat protiv Rusije i Kine.mrki62 je napisao/la:Ako Pakistan smeta i S.Arabiji,onda je sasvim moguće da uistinu doÄ‘e do ameriÄÂke invazije.
Kao Å¡to sam već napisao;Ako Pakistan smeta i S.Arabiji,onda je sasvim moguće da uistinu doÄ‘e do ameriÄÂke invazije.Bausstelac je napisao/la:
Nema to veze sa S.Arabijom,nego ima veze sa Kinom i Rusijom.USA i Evropa su u fazi propadanja,i jedini nacin da se izvuku iz krize im je "Veliki Globalni Rat" protiv Rusije i Kine.Zato oni stvaraju pole za takav Rat.Pakistan i Iran imaju oduvjek jako dobre odnose sa Kinom i Rusijom,i u slucaju takvog rata oni bi bili na stranu Kine i Rusije.Barak "Husein" Obama nije dzabe postavljen za presednjika USA,vec sa ciljem da opet pridobije Muslimanske zemlje na stranu zapada,kako bi zajedno poceli veliki Rat protiv Rusije i Kine.
Pogledajte sledeci dokumentarac (oba dva djela traju 20tak minuta)postace vam jasno o cemu se radi:
http://www.youtube.com/watch?v=O4R_CzqF ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=CHVNSaZ5 ... re=related
Dobro si napisao na jednoj temi ; moje komentare ÄÂitaÅ¡ dopola a da si do kraja, onda bi skontao mnogo Å¡ta a ne samo Å¡ta taj cvikeraÅ¡ na videu prezentira.Bausstelac je napisao/la:ok tvoje misljenje ali pogledaj taj video,pa onda prostudiraj o cemu se radi
treba ih poubijat kolko god ok je sta se mijesaju oni svugdjeBausstelac je napisao/la:Podrzavam ubijanje Amerkianaca,u svakom vrijemenu i na svakom mjestu u Iraku i Afganistanu !!!!