Postoje stvari u zivotu,za tebe mozda nepojmljive , ali s druge dimenzije , gledista, jako vazne , zlo je medju nama , i ne mozes reci da ga ne vidis , gledaj globalno , koliko je zlobe oko nas, na bilo koji nacin, ne postoji covjek na zemlji koji se nije susreo i nece sa tim..
Da li je jace , na ishodu nece biti , dobro ce prevladati , ali za sada , zlo vlada svijetom, pogotovo ljudima koji na ovaj ili onaj nacin nisu zasticeni
Sve su to iskusenja danas
Da li si ikada osjetila strah od Boga?
Igra istine
Re: Igra istine
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Nije On slijep, ne ne ne nije , sve ima svoje zasto , znas , kad On hoce da iskusa , onda mu posalje nevolju, sto veca vjera vece iskusenje , sve sto je od Njega je dobro , pogledaj malo unatrag , sta si izvukla iz svih tih nevolja , kakva si postala?! Bolja vjerujem
Ili pogledaj s druge strane , onu nasu staru izreku Bog ne naplacuje svake subote, ali, znas koliko god meni bilo tesko , ja znam da je On moj zastitinik , i da samo mogu izvuci dobro iz svih mojih gresaka nevolja u koje sam upala.
Ne ostavlja On iskrene nikada..samo vjeruj.
Zato i zelim da pricam s tobom na tu temu
,osjecam potrebu..
Znas li da je i bolest ciscenje od grijeha?
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Ili pogledaj s druge strane , onu nasu staru izreku Bog ne naplacuje svake subote, ali, znas koliko god meni bilo tesko , ja znam da je On moj zastitinik , i da samo mogu izvuci dobro iz svih mojih gresaka nevolja u koje sam upala.
Ne ostavlja On iskrene nikada..samo vjeruj.
Zato i zelim da pricam s tobom na tu temu
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Znas li da je i bolest ciscenje od grijeha?
Pa ne znam da li si citala kada Bibliju , Ku ran do kraja , pa da imas uvid u to, to je iscrpna tema, koju ne mzes odgovoriti u par recenica,
ali recu cu ti da je to to zlo, o kojem sam pricala.. tako mora biti, a nece ostati nekaznjen, unistit ce ga..a gore osude i. srdzbe nema od njegove ..
On zaista nece uciniti nepravdu ljudima , ljudi je sami sebe cine..a unistit ce ga..vjeruj..
Nije to opravdavanje , Ku ran je Istina , i sve je lijepo u njj opisano , kako , zasto i zbog cega.. unaprijed.. nije naodmet da nesto procitas..
Tako mi isto mozes postaviti pitanje , zasto ne mogu imati djecu , a bila bih super majka , jer me mzda kaznjava na taj nacin?
Ili zasto nek dijete ma leukemiju , gluho bilo..shvacas..il zasto ima potresa, poplava, padova aviona i slicnih situacija..
Ja znam da laicki i neanalticki ne mozes pnekad da shvatis , ali treba mozda otvoriti srce bar za citanje..
Ne mozes polovicno vjerovati po meni..
Zasto se opires toliko?![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
ali recu cu ti da je to to zlo, o kojem sam pricala.. tako mora biti, a nece ostati nekaznjen, unistit ce ga..a gore osude i. srdzbe nema od njegove ..
On zaista nece uciniti nepravdu ljudima , ljudi je sami sebe cine..a unistit ce ga..vjeruj..
Nije to opravdavanje , Ku ran je Istina , i sve je lijepo u njj opisano , kako , zasto i zbog cega.. unaprijed.. nije naodmet da nesto procitas..
Tako mi isto mozes postaviti pitanje , zasto ne mogu imati djecu , a bila bih super majka , jer me mzda kaznjava na taj nacin?
Ili zasto nek dijete ma leukemiju , gluho bilo..shvacas..il zasto ima potresa, poplava, padova aviona i slicnih situacija..
Ja znam da laicki i neanalticki ne mozes pnekad da shvatis , ali treba mozda otvoriti srce bar za citanje..
Ne mozes polovicno vjerovati po meni..
Zasto se opires toliko?
![mmmux2 [mmmux2.gif]](./images/smilies/mmmux2.gif)
Pa papaya dunjaluk je iskusenje , a Ahiret je zivot..za njega treba zivjeti, ako budes zasluzio na dunjaluku
Sta mislis o prelasku sve veceg broja njemaca na islam?
![[icon_help [icon_help.gif]](./images/smilies/icon_help.gif)
Sta mislis o prelasku sve veceg broja njemaca na islam?
Jah , papaya..sta da kazem na to sada..mislim da sam poojasnila gore
Zasto je moj tata umro od raka?
Zasto je moj tata umro od raka?
kad umres,tvja dusa izlazi iz tijela,seli se ,u novo tijelo,tamo bude ispitivana od dva meleka, o njihovj vjeri i djelu na zemlji,vjernici ce dobiti jos dva meleka za pomoc, i samo ce oni biti u stanju odgovarati na ova pitanja,ostali ce na drugo mjesto..znas koje..
jesi kada citala nesto prelasku na onaj svijet i sta?
jesi kada citala nesto prelasku na onaj svijet i sta?
nisam
da li se sjecas sadrzaja svake knjige koju si procitao/la?
da li se sjecas sadrzaja svake knjige koju si procitao/la?
da
da li ste iskreni?
da li ste iskreni?