Naravno!
Mislite li vi kao i ja da je zadnja nebuloza da su Slobo i Franjo htjeli dijelit Bosnu?
Jer da su htjeli mogli su to kao od šale napravit 91!
Igra istine
Re: Igra istine
Zato što tako mora biti...
Mislite li vi kao Å¡to neki kažu da se vraćaju stariji ForumaÅ¡i sad kad je ÄÂemka otiÅ¡la???
Mislite li vi kao Å¡to neki kažu da se vraćaju stariji ForumaÅ¡i sad kad je ÄÂemka otiÅ¡la???
Do koske!
A vi?Idete li vi do kraja?
A vi?Idete li vi do kraja?
Naravno,kao i za Domovinu..Stara naša krilatica za domovinu i obitelj život dajem!
Mislite li vi da se ovdje treba uvijek držat neutralno..?Jer ste u suprotnom ÄÂetnik ili ustaÅ¡a?!
Mislite li vi da se ovdje treba uvijek držat neutralno..?Jer ste u suprotnom ÄÂetnik ili ustaÅ¡a?!
ImaÅ¡ pravo,valjda zato Å¡to žene stvaraju život(raÄ‘aju)..A mi smo eo takvi kakvi jesmo!Ã…Â to ja znam,i ja sam nekad mislio da je ubit,upucat nekog neÅ¡to Å¡to nikad nebi mogao uÄÂinit..A onda doÅ¡lo sranje..itd,,Tad shvatiÅ¡ da život ne vredi ni pet para..Bla.bla!!!!!
Koliko imate djece?
Koliko imate djece?
Nema više,naime mi smo dosegli vrhunce demokracije (samo po tom pitanju)..Uopće ne moraš služit vojni rok..Biloje do pred dve godine taj alternativni program..sad je i to ukinuto!Imamos amo profi vojake,pa tko god želi!
Nedostaje li vam Jugoslavija?
Nedostaje li vam Jugoslavija?
Pa kao forma "jedinstva" da..inace ne vidim prepreke da i ovako sve funkcionise ..kad bi ljudi bili ljudi
Sta je za tebe domovina?
![smileycrush [smile.gif]](./images/smilies/smile.gif)
Sta je za tebe domovina?
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Postoji jedna tocka u tvom zivotu kada shvatis- tko je vazan, tko nikad nije bio vazan, tko vise nije vazan i tko ce uvijek biti vazan. ...
Ali pamtim jos
one livade, one rijeke
one sume i puteljke
staru majku dok se smije
i ognjiste dok me grije
eto refren Hankine pjesme , tako zamisljam domovinu
da li smatrate odnose ljudi prema prirodi urokom svih prirodnih nesreca
one livade, one rijeke
one sume i puteljke
staru majku dok se smije
i ognjiste dok me grije
eto refren Hankine pjesme , tako zamisljam domovinu
da li smatrate odnose ljudi prema prirodi urokom svih prirodnih nesreca

da, da naravno , necijenimo mi vise nista ,a kamoli prirodu , globalno cemo svakako osjetiti tu nesvjesnost, nazalost
Jesi li ti empaticna osoba ,ako jesi , da li to pokusavas izraziti i raditi na tome , ili zanemarujes taj osjecaj?
Jesi li ti empaticna osoba ,ako jesi , da li to pokusavas izraziti i raditi na tome , ili zanemarujes taj osjecaj?
http://www.youtube.com/watch?v=Rdgmzoqc5xc