Nisam imala iskustvo s tim...Ali znam da to bas nije zahvalno...
Znam bracni par koji su radili zajedno,Zajedno jeli pili,setali na pauzi..Te cari je nestajalo kada se zavade...Cijeli kolektiv je primjetio takve situacije...
Veoma los dojam za gledaoca i slusaoca, koji nece i nezeli da ucestvuje u tome...
Pa iskreno ne bih baÅ¡ voljela da se imam vezu sa kolegom sa posla. Bilo bi lijepo dok nam " cvjetaju ruže " npr. kada si umoran na tren pogledati u njegove oÄÂi i izmamiti mu osmjeh koji te uvijek oraspoloži, sluÄÂajni dodir u prolazu i sl. Ali Å¡ta kada krene po zlu, kako odvojiti privatne probleme od poslovnih, kako netrpeljivost koju osjetiÅ¡ prema njemu ne pokazati i odvojiti njegovu privatnost , kojoj zamjeraÅ¡ mnogo toga, od njegovog poslovnog ponaÅ¡anja kojem niÅ¡ta ne zamjeraÅ¡. Jako teÅ¡ko, morate priznati, jer ipak svi smo mi ljudi od krvi i mesa. Tako da ja nisam baÅ¡ za, ali eto ako se desi , desi se , to ne biraÅ¡ ipak svjesno, srce radi samo od sebe.
Lose sam prosla...
Bio je mladzi nego ja i super kolega a onda nabacivanja u sali pa i ozbiljno ...
probali smo ali to nije dugo trajalo ...
sitnice ti smetaju i nerviraju te i kako je i moralo bit kraj
sada popricamo i pozdravimo se i cim nas neko vidi odma pomisle da opet neso mutimo mada nista od toga...
sada to izbjegavam mada mi i nije potrebno
ipak primjetim da ima jos kandidata i to zna strasno da zasmeta
Ljubav na poslu ima budućnosti samo ako smo dovoljno zreli.
Desila mi se ljubav na poslu, ali nijedno od nas nije bilo doraslo toj situaciji i nismo smogli snage da odvojimo privatno od poslovnog.