OFF Pricaonica 5
Re: OFF Pricaonica 5
Pozdrav svima nadam se da ste dobro...danas sam se umorio i nisam uopste doruckovao a sad je 17.00...sinoc sam zadnji put jeo oko 21h.Mislio sam spavati ali ne mogu jer sam se premorio...puhao neki jak vjetar danas pa me svo lice boli nesto.Imam i sutra puno posla pa cu se opet umoriti a ako bude opet vjetar jak opet ce lice da me boli...valjda...Vidio sam danas poslije dugo vremena jednu omoriku izbliza onako...predivno drvo...priblizio sam se kori jer je tako lijepo mirisala a taj miris me podsjecao na nesto sto jos uvijek ne mogu da dokucim a tako mi je poznato...vjerovatno sam taj isti miris osjecao dok sam prozivljavao neki lijep ali sada vec davno zaboravljeni trenutak...koliko ih je samo bilo....sada ipak,kao da je neko zatvorio krug svih lijepih trenutaka pa vise niti jedan ne moze da prodje unutra i uljepsa mi dan barem malo...da me na tren otrgne od istog jutra...istog dana...iste noci...ali neka..ima nade...Pomislio sam maloprije kako cuvam u sebi nesto sto me boli i pritisce ali isto tako kao i onaj poznati miris,ne mogu da dokucim sta...Pozelio sam da budem slobodan...mislima slobodan..djela su se vec sva oslobodila pritiska maloumnih ljudih i ambijenta koji isti svojim djelima stvaraju...a da ne misle prethodno na posljedice...Vidis..danas..stisak ruke vise ne popravlja stvari...mnogo se toga promjenilo...neke nove tradicije se radjaju iz mozgova maloprije pomenutih... A to nije razlog da ja ne otvorim jednu malu bocicu i utonem u svoje misli i pokusam se sjetiti mirisa koji sam na pocetku spomenuo...lijepo vece vam zelim...ljubim vas.......
Sve bude i prodje...sve dodje pa bude...i opet prodje....pa dodje...

Forumasi i Forumasice
Laku noc.. ![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
![[icon_wave [icon_wave.gif]](./images/smilies/icon_wave.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=e_F6IEPH ... ure=relate

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....

I nikad nikom nemoj ih dati
ako ne ume da ti ih vrati
toplije, mekše, mladje i sladje.
Jer usne samo zato postoje
da osmeh po tvome osmehu skroje .....
SVIM LJUDIMA SIROM SVIJETA KATOLICKE VEJEROISPOVJESTI A POSEBNO MOJIM PRIJATELJIMA........
ZELIM SRETAN BADNJAK ![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
![[icon_flower [icon_flower.gif]](./images/smilies/icon_flower.gif)
dobro juto, lijep dan, i sretan Božić onim forumašima koji slave...