neznam . . .zavisi u kom smislu voljeti. . . . . ako se misli na ono ljubav za citav zivot, brak i sve to onda definitivno jedna osoba . . . nemogu zamisliti VOLJETI 2 OSOBE ODJEDNOM
Nekada kao student imala kolegu s kojim sam bila u vezi.I da ga nisam voljela nebih bili skupa ..Nasa veza nije nastavljenja zbog njegovog i mojih roditelja.
Jedino njegova sestra koju nikada nisam upoznala podrzavala nas je.jer je i sama imala slicnu situaciju...
Konacna odluku je donijela moja skolska drugarica.Mirsada glupaco jedna.. a tako sam imala lijepo misljenje o toj djevojci..stalno sam je hvalila...
Bili smo u svemu isti..kao srodne duse ..kao i veliki povjerljivi prijatelji...
Znao je da se dopisujem sa mladicem koji se nalazio tada u vojsci,dugogodsnja simpatija...Koji je bio moj zadnji partner u zivotu...
Za zivot i brak, konacno moze se voljeti samo jedna osoba a ne vise...
Malo sam ispravila gore tekst pa procitajte!!!!!!!!
Nevolim kada ljudi lazu..za moje oci je tako to prozirno i jadno...povraca mi se na takve...
Zadnja izmjena: ra-ja, dana/u 09 Dec 2009 20:52, ukupno mijenjano 1 put.
ne znam kako vi ovdje koji ste zaljubljeni u dvoje ili vise ljudi dozivljavate zaljubljenost, ali ja kad sam zaljubljena onda je to tolika kolicina emocija koju nikako ne bih mogla podijeliti na dvije, a nedaj|boze na vise osoba.
I ne, kod mene ne postoji vise vrsta zaljubljenosti.
Postoji samo jedna i moze biti samo prema jednoj osobi.
ako "nesto" osjecas prema vise osoba istovremeno onda je to sve samo ne zaljubljenost.
Kako sam rekla nevolim foliranja i lazi..ali to sto pisete sigurno imate razloga za to...
Vjerovatno ste zauzeti ipo bilo kojem osnovu .udat.ozenjen....i volite konacno tu osobu...Pod tim uslovima i nemozete voljeti dvije osobe,,u braku se voli samo jedna..definitivno...!!!!
Dovodite me u dilemu da se pocnem pitati ko sam ja, i zasto se razlikujem od vas...
U mojim osjecajima zaljubljenost i ljubav su zajedno pod jednim imenom...zovite to kako hocete...