![[Happy. [Happy.gif]](./images/smilies/Happy.gif)

Ima li iko a da mu je strano bahato ponasanje komsije(a), s posebnim osvrtom na stanare stambenih zgrada - nema.
Uglavnom smo zrtve narusavanja mira, privatnosti, pri cemu nam proradi ono NESTA u nama, sto vri, pa vri, pa prokuha, pa kuhaaaaa

![[Real mad.gi [Real mad.gif]](./images/smilies/Real%20mad.gif)
![oha.gif [oha.gif]](./images/smilies/oha.gif)
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Eto, svi smo zrtva, rekoh; a ko li onda cini mafiju koja nas izbaci iz sopstvene koze

Dok su stanari iznad pacenici (nemaju krila pa ne mogu letjeti), stanari ispod smatraju da su oni jos veci pacenici jer trpe "jurnjavu", "tvrd" hod, haos jak tresak zbog nenamjernog pada teskog predmeta, njihanje lustera i i i ... a od komsije iznad. Svi smo, dakle, pacenici.
Dodajmo uz to i komsije sa strana, postajemo jos veci pacenici. Cuju se: Vijesti/Vesti, Dnevnik, drma turbo folk s PINK-a il DM sat-a, majka ruzi kcer da orRriiiii, itsl, hahah, komsije prate goste pa na hodniku nikad prici kraja a to sto je vec davno prosla ponoc, ah, koga je to briga haha, vristi necije dijete stepenistem (a, ono, nista mu nije, provodi svoje), kad nam se najsladje spava, ne mora se uraniti pa da si damo oduska, nadje se obavezno neki vrijedan komsija cija dal brusilica, dal cekic, nebitno sta, neumorno tuhal tuha da bi nama spavalicama "potrefili zicu", wow kako neobicno jak alarm budilnika ima komsija , hocu i ja
![laugh.gif [laugh.gif]](./images/smilies/laugh.gif)
Masa je razlicitih dogodovstina u tim jadnim nasim zgradama, s nama jos jadnijim, a, i skoro identicnih, nije postedjen ni insan koji zivi u vlastitoj kuci.
Ne bi mi bilo drago da ova tema posluzi iskljucivo za odusak osobama promasenih profesija (psihologe ili filozofe),
zelja mi je da ovdje pisemo nasa iskustva, nase reakcije i akcije, pa i strucne ili one manje strucne savjete, bude li ih ko kojim slucajem trazio hahah
Bar ovdje da si damo oduska kad vec trpimo smor do smora
Bujrum!